- 7,275
- 3,414
- 113
azdı kestin dagıttın zaten eminim 0 suanYaptık bişeyler şansımız yaver gitti valla
azdı kestin dagıttın zaten eminim 0 suanYaptık bişeyler şansımız yaver gitti valla
Bozdurma kilitli şu an 1067 veriyordu Comesana son oyunu oynarkenyagış varsa sıkıntı valla saatlerce acmıyorlar bazen
Hirvatistan Zagreb'de oynaniyor. Dunden beri oynanamamis bazi maclarSen bilirsin dost bak hangi şehirde oynanıyorsa hava durumuna yağmur kesiliyormu
Zagreb baktım yağmurlu akşama kadar full de bozdurma kapalı şu anSen bilirsin dost bak hangi şehirde oynanıyorsa hava durumuna yağmur kesiliyormu
O zaman mecbur beklemekten başka çare yokZagreb baktım yağmurlu akşama kadar full de bozdurma kapalı şu an
Çok fena talihsizlik var üzerimde aylardır dost her aksilik oluyor öyle böyle değilO zaman mecbur beklemekten başka çare yok
He valla dağıttık ihtiyacımızı gördük kalmadıazdı kestin dagıttın zaten eminim 0 suan![]()
Olsun dost bunda da vardır bı hayırÇok fena talihsizlik var üzerimde aylardır dost her aksilik oluyor öyle böyle değil
Gökten 💸 yağsa bize mik düşer pencere kardeş
Geçmiş olsunÇok fena talihsizlik var üzerimde aylardır dost her aksilik oluyor öyle böyle değil
Kör talihGökten 💸 yağsa bize mik düşer pencere kardeş
Tebrikler dostKupon tutmuş dostlar ama maç sitede hala askıda sonuçlanmadı bekliyorum
Şu an böyle üstad beklemedeyimYeni basladi mac ondandir 2 gundur erteleniyor site mal olmustur
Maç bitmek uzere bitince sonuclanir belkiŞu an böyle üstad beklemedeyim