Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vergi Borcu E Haciz 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
10k borç var diye haciz koymuşlar hesaptaki para dışında param yok ödeme de yapmayacam bu parayı kurtarmanın bir yolu var mı

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,194
13,034
113
Ne borcu bu kardeşim

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
Blokeyi kaldırman için vergi dairesine gidip , müdüre yalandan ağla sızla , eğer kabul ederse gir direk formaliteden 50 tl yatır kaldıralım blokeyi , ama 3 ay sonra tekrar atarlar
He paran varsa sıkıntı yok kalsın orda , bidaha bloke atana kadar fene hesaplarını kullan
Benim 2 milyon vergi borcu var

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
196
43
10k borç var diye haciz koymuşlar hesaptaki para dışında param yok ödeme de yapmayacam bu parayı kurtarmanın bir yolu var mı
Bağlı olduğun vergi dairesine git durumu izah et takip birimine gideceksin belirli bir miktar para isterler taksitlendirme için gerisini orada çöz

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Blokeyi kaldırman için vergi dairesine gidip , müdüre yalandan ağla sızla , eğer kabul ederse gir direk formaliteden 50 tl yatır kaldıralım blokeyi , ama 3 ay sonra tekrar atarlar
He paran varsa sıkıntı yok kalsın orda , bidaha bloke atana kadar fene hesaplarını kullan
dijitalden yapılandırma talebi oluşturdum tek başına yeterli mi kimliğim kayıp vergi deiresine gidemem

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
banka kartımı kullanabilir miyim sigara almıştım işlem onaylandı dedi ama kart hareketlerinde gözükmüyor o alışverişim neden acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...