- 1,686
- 1,379
- 113
10k borç var diye haciz koymuşlar hesaptaki para dışında param yok ödeme de yapmayacam bu parayı kurtarmanın bir yolu var mı
kdv ve gelir vergisiNe borcu bu kardeşim
Bağlı olduğun vergi dairesine git durumu izah et takip birimine gideceksin belirli bir miktar para isterler taksitlendirme için gerisini orada çöz10k borç var diye haciz koymuşlar hesaptaki para dışında param yok ödeme de yapmayacam bu parayı kurtarmanın bir yolu var mı
dijitalden yapılandırma talebi oluşturdum tek başına yeterli mi kimliğim kayıp vergi deiresine gidememBlokeyi kaldırman için vergi dairesine gidip , müdüre yalandan ağla sızla , eğer kabul ederse gir direk formaliteden 50 tl yatır kaldıralım blokeyi , ama 3 ay sonra tekrar atarlar
He paran varsa sıkıntı yok kalsın orda , bidaha bloke atana kadar fene hesaplarını kullan
Benim 2 milyon vergi borcu var
cgyi sat öde dost10k borç var diye haciz koymuşlar hesaptaki para dışında param yok ödeme de yapmayacam bu parayı kurtarmanın bir yolu var mı
valla isteyecekleri parayı veremem herhaldeBağlı olduğun vergi dairesine git durumu izah et takip birimine gideceksin belirli bir miktar para isterler taksitlendirme için gerisini orada çöz
banka kartımı kullanabilir miyim sigara almıştım işlem onaylandı dedi ama kart hareketlerinde gözükmüyor o alışverişim neden acabaBlokeyi kaldırman için vergi dairesine gidip , müdüre yalandan ağla sızla , eğer kabul ederse gir direk formaliteden 50 tl yatır kaldıralım blokeyi , ama 3 ay sonra tekrar atarlar
He paran varsa sıkıntı yok kalsın orda , bidaha bloke atana kadar fene hesaplarını kullan
Benim 2 milyon vergi borcu var