Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vergi Muhbirliği

Byoki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
557
342
63
Ispiyonculuk yapana karilik yaptırırlar bu cahilliği bir daha yapma , devlet ispiyonculari sevmez kullanır

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,371
5,256
113
Adam sessizce masaya bıraktı gitti, siz hala neyi kurcalıyorsunuz?😆

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,522
1,578
113
Bu çocuk daha yav dalga geçmiş bu yaşta ne şirketi a. Daha baksana profile 😂😂

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
813
113
s.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
Bir isletmede parayi ibana attigini ispatlarsan %10 ispatlayan kisi alabiliyor mu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bizim burda bir sürü büfe iş yeri var öyle yapan yolumu bulurum artık 🤣

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Varmış lan hakkaten öyle bişey
Vergi kaçıranları 189 VİMER hattı, gib.gov.tr, Dijital Vergi Dairesi, WhatsApp (0552 189 01 89) veya Instagram (gibihbar) üzerinden ihbar edebilirsiniz. İhbarın değerlendirilmesi için ad, soyad ve TC kimlik bilgileri gereklidir. İhbarınız sonucu vergi incelemesiyle tahsil edilen tutarın %10'u kadar ihbar ikramiyesi alabilirsiniz.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
-hangi konularda ihbarda bulunabilirim?

neredeyse her konuda.
örneklendireyim:
-ev aldınız ve müteahhit sizden kayıtdışı işlem yapmanızı istedi. (tapu harcının bir kısmından kurtulmak için, daha az kdv ödemek için, daha az kurumlar ya da gelir vergisi ödemek için vesaire)
-çalıştığınız işyerinizde yasal defterler haricinde gelir gider kaydının tutulduğu ayrı bir yazılım ya da defter var. bunun yerini söylediniz ya da işten çıkartıldığınız için sinirlenip bunun bir kısmının fotoğrafını çekip çıktınız. işe yarar bal gibi de olur.
-instagram vb'den faturasız satış yapan birini biliyorsunuz diyelim. durumu bildirip çalıştığı kargo şirketini/şirketlerini söylemeniz oldukça işe yarar olacaktır. söylemeseniz de olur ama siz söylemiş olun ki ikramiye alabilin diye üstünde duruyorum.

kısaca verginin konusuna giren her şeyde ihbar yapılabilir. (düşünsenize sene 2000, imar bankasında çalışıyorsunuz uzan ailesinin kurduğu açık tezgah olan resmi ve gayrıresmi kaydın ihbarında bulundunuz. bankacılık sigorta ve muamele vergisi ve cezalarının %10'u sizin. tebrikler artık siz de kendi çapında bir ensesi kalınsınız hehe)
Alıntıdır

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bir sürü yer biliyorum zengo oldum kim takar kumarı artık 🤣

Byoki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
557
342
63
Dekkelirsen bizim gibi birine aldığın %10u kusmugunda bogarlar , milletin canı burnunda zaten

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
353
83
Burda işin içine devletin saygınlığı girer ha savcı oldurmussun ha devlete muhbirlik yapanı oldurmussun aynı şey aynı dekilde muamele görürsün.

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
227
43
Amed diye bir yer yoksa niye o zaman kendine dert ediyon dost😄😄😄
öyle biyer olmuş olsa zate bu konuşmalar dönmez , literatürde öyle biyer yok,bana göre de izmit nikomedya ama bana göre sadece seninki de o hesap sana göre sadece :) amacımız hır gür çıkarmak saldırmak değil maalesef aynı platformda bi şekilde bulunuyoruz işte belirli çerçeveler içerisinde sohbet ediyoruz hepsi bu