Demek sende vergi kaçıran taraf sin 🤣Ispiyonculuk yapana karilik yaptırırlar bu cahilliği bir daha yapma , devlet ispiyonculari sevmez kullanır
Bir isletmede parayi ibana attigini ispatlarsan %10 ispatlayan kisi alabiliyor mus.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
DogdurudurVergi kaçıran ihbar edip haklı çıkarsan ikramiye mi veriyorlar benmi yanlis anladim
Aynen knkaBizim burda da senin gibi biri para için muhbirlik yapmış maliyeye bir iş yerini şikayet etmiş. adamı vurdular cesedini yaktılar külleri bile bulunamadı.sadece konusu açılmışken anlatmak istedim .
Herifler kaçak elektrik kullanıyor birde etikten bahsediyolar 🤣bu hikayede etik olmayan davranış devletten vergi kaçırılması
küçük büyük farketmez , ibana aldıgı paranın vergisini verdiğini savunma bana şimdi ,gülerlerNerden biliyon vergi kaçırdığını her Ibana para istiyen esnaf vergi mi kaçırıyor bu devlette ne vergiler kaçıranlar var
muhbirin işi zaten tanınmadan bildirmek denk gelmez merak etme ,Dekkelirsen bizim gibi birine aldığın %10u kusmugunda bogarlar , milletin canı burnunda zaten
Yarasa var belli dhjdDemek sende vergi kaçıran taraf sin 🤣
evet dost sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anlayacağı kadar anlatabiliyosun nihayetinde , ali ata bak hesabııBoşver sen kaliteli adamsın ne kadar uzun yazarsan yaz anlayana sivrisinek saz hesabı bu is
isteyene değil herkese gideriyi bilirler hodrimeydanı dost![]()
öyle biyer olmuş olsa zate bu konuşmalar dönmez , literatürde öyle biyer yok,bana göre de izmit nikomedya ama bana göre sadece seninki de o hesap sana göre sadeceAmed diye bir yer yoksa niye o zaman kendine dert ediyon dost😄😄😄