- 42,509
- 43,287
- 113
Ekmek çıkmaz burdan poke topuna geri dön ash çağırıyor236.5 ust dedım bnde costular son 3 dk
Ekmek çıkmaz burdan poke topuna geri dön ash çağırıyor236.5 ust dedım bnde costular son 3 dk
Awk konuyadami bakmadin be kardesim sende heKupon mucizelerle gelmis aw kayıp bonusu almaya calısıyordum eklenmiyor niye diyordum acıkta kupon var diyo bi baktım atlanta üst olmuş
Tebrıkler dostKupon mucizelerle gelmis aw kayıp bonusu almaya calısıyordum eklenmiyor niye diyordum acıkta kupon var diyo bi baktım atlanta üst olmuş
Bn kazandım zaten dost tebrık etmeyede mı gelmıyemEkmek çıkmaz burdan poke topuna geri dön ash çağırıyor![]()
Kanka oyun pynuyordum arkadaşla. Felaket kaybım var moralim bozuktu bu kupon kurtarmıyor ama iyi geldi yine de. 3000 tl anapara çevrimi var onu sag salim yapıp cekim verecegim muhtemelen aksam maclarından birine yaparım ödemeyi geç alırım yüzden size de geç atacamAwk konuyadami bakmadin be kardesim sende he
Onun kdr olmasada yapdi bisiler isde 😁Tatum > maxey
Benim iki maçım var x2 yaparsan sevinirim tşk
Kaybetmede ne yaparsan yap 😁Kanka oyun pynuyordum arkadaşla. Felaket kaybım var moralim bozuktu bu kupon kurtarmıyor ama iyi geldi yine de. 3000 tl anapara çevrimi var onu sag salim yapıp cekim verecegim muhtemelen aksam maclarından birine yaparım ödemeyi geç alırım yüzden size de geç atacam
Cal kapimi o zaman reco ayip sana heBn kazandım zaten dost tebrık etmeyede mı gelmıyem
Denverdan vurursam donerım dayı bı ızlım dalacam onaCal kapimi o zaman reco ayip sana he
Son per 16 sayı attı yapma etme dayı maxeyi smac diye potaya basarOnun kdr olmasada yapdi bisiler isde 😁
Aksam kuponu yapicaksan fener macini 3.5 eklemeni oneririm ama surpsiz kuponuna koy banko kupona koyma hatta 4.5 bile denenir surprizdeKanka oyun pynuyordum arkadaşla. Felaket kaybım var moralim bozuktu bu kupon kurtarmıyor ama iyi geldi yine de. 3000 tl anapara çevrimi var onu sag salim yapıp cekim verecegim muhtemelen aksam maclarından birine yaparım ödemeyi geç alırım yüzden size de geç atacam
100 sayida atsa kilim bu adama bak yine hic yokdan gerdi bizi basim agridi awkSon per 16 sayı attı yapma etme dayı maxeyi smac diye potaya basar
Onada tbrkler
Ne oynadin reco uyuyana kadar bakarimDenverdan vurursam donerım dayı bı ızlım dalacam ona
Tebrikler kral bol kazançlar
Yedıler bıtırdıker 58.5 dedıydımNe oynadin reco uyuyana kadar bakarim