Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vertigo ( Baş Dönmesi Kristal Kayması )

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,103
8,897
113
varmi başina gelen lanet olsun 2 gündür iyice artti aniden bir yere baksam başımı çevirsem hemen başım dönüyor bazen midem bulaniyor kusuyorum daha once başina gelen varmi vertigoymuş kulak kristal kaymasi böyle bişey görmedim çekilir gibi değil başina gelen var mi? put gibi oturuyorum biraz hareket etsem başım dönüyor

Honeyman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,620
713
113
annem 1 hafta yatmıştı bu rahatsızlıktan geçmiş olsun doktora gitmen lazım

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,795
385
83
Geçmiş olsun. Bir aralar bana da oluyordu kusma haricinde ama 3-4 saat sürüyordu. Acile gitmende fayda var

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
660
113
varmi başina gelen lanet olsun 2 gündür iyice artti aniden bir yere baksam başımı çevirsem hemen başım dönüyor bazen midem bulaniyor kusuyorum daha once başina gelen varmi vertigoymuş kulak kristal kaymasi böyle bişey görmedim çekilir gibi değil başina gelen var mi? put gibi oturuyorum biraz hareket etsem başım dönüyor

Bende oldu YouTube dan egzersiz var yaptim düzeldi çok şükür.

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,627
1,627
113

Ben de oldu çok kötü dost kafanı sağa sola öne arkaya sabit yavaş yavaş hareket ettir bol bol dinlen tabi doktordan ilaç da al geçer geçmiş olsun

anesth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,304
771
113

Kristallerin yerine getirilmesi gerekiyor.Bunu tecrübeli bir Kbb uzmanı yapabiliyor.Sağ sola hareketle kendi yapıyor.Bir de ilacı var onu yazıyor içtikten bir süre sonra normale dönüyrosun baş dönmesi için bu

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,625
18,987
113

Gecmis olsun dost doktora git mutlaka yakinimda var bunu yasayan ayrıca gecen doktor annem icinde bunun adindan bahsetti belli testler yapılmis sonuc bekliyor

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
2,135
113

Geçmiş olsun Haziranın sonunda banada oldu. sikayetlerimi googlede araştırdım Vertigo kristal kaymasi olduğumun teşhisini koydum . Ne doktora gittim ne ilaç kullandım 1 ay boyunca devam etti yatalakmisim gibi sabit yattım yatakta.Ama acayip kötü durum

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,939
2,696
113
Başta dengesizlik vardı benimde 3-4 aydır vardı şuan yok gibi. Ölecez az kaldı. Sıkıntı baş stres etkiliyor baya birde geç yatma kalkma da etkiliyor

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,103
8,897
113
Gecmis olsun dost doktora git mutlaka yakinimda var bunu yasayan ayrıca gecen doktor annem icinde bunun adindan bahsetti belli testler yapılmis sonuc bekliyor
bunu 2 3 ay yaşadım 4 sene önce felan kafasina gore kayiyor namussuz kristal bu çok şiddetli vallahi bildiğin put gibi duruyorum ayaga kalksam başim dönüyor sigara içecem gidemiyorum 70 lik dede gibi tutunarak gidiyorum saga sola nerdeyse yere dusucem her hareketimde baş dönüyor lanet olsun peder gelsinde arabayla acile gidiyim bari ya

Proletarya

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,103
8,897
113
Başta dengesizlik vardı benimde 3-4 aydır vardı şuan yok gibi. Ölecez az kaldı. Sıkıntı baş stres etkiliyor baya birde geç yatma kalkma da etkiliyor
aynen duzensiz uyumakdan oldu zaten sabah yatiyorum aksam ustu uyaniyorum bazen oglen uyaniyorum dengesiz besleniyorum ya ne olacaktı geberecez boyle yaşamaya devam edersek