Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vertigo ( Baş Dönmesi Kristal Kayması )

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,582
18,431
113
varmi başina gelen lanet olsun 2 gündür iyice artti aniden bir yere baksam başımı çevirsem hemen başım dönüyor bazen midem bulaniyor kusuyorum daha once başina gelen varmi vertigoymuş kulak kristal kaymasi böyle bişey görmedim çekilir gibi değil başina gelen var mi? put gibi oturuyorum biraz hareket etsem başım dönüyor

Geçmiş olsun.

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Pardon dostum mide bulantısı kusma olmuyor yani çok nadir herkeste olduğu gibi fakat o bahsettiğin mesela bir yerde 5 10 dk oturunca ayağa kalktığında göz kararması baş dönmesi oluyor , çene kısmı burun kısmı uyuşuyor gibi oluyor ama işte öyle hani ileri derece de bisey olmadi belki ondan umursamadim, çocukken bi kaç kez düşmüştüm bu kadar
Hafif sendromları var sende çok şükür dost diğer türlü ayağa kalkamazsin

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
535
275
63
yok be 10 yil sürmez ins dost bu kalici bir hastalik degil diye biliyorum bir sure sonra ya kendiliginden geciyor yada fizik hareketleriyle geçiyor butun olay dogru hareketleri yapip kulak sivisini eski haline getirebilmek
valla çok doktor gezdim ama ben bi çaresini bulamadım inşallah geçici bi durumdur. Bu arada midenin bulanmasının sebebi başının dönmesi direk mideni etkilemiyor sağlık ocağına git istersen bulantı için ilaç yazar onlar. Ya da kulak burun boğaza git ölçüm işitme testi falan yapıyorlar belkide farklı farklıdır kronikleşmeden çaresini bulmuş olursun. Tekrar geçmiş olsun. İyi akşamlar.

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
535
275
63
araba kullanilmaz valla surekli kalirsa
Ben her gün araba kullanıyorum sürekli yoldayım. Bu sendeki ilk atak anladığım kadarıyla buna rağmen çok iyi durumdasın telefona bakabiliyorsun bırak hareket etmeyi telefonu ben gözlerimi bile açamadım 2 gün boyunca. Sürekli bu şekilde yaşamayacaksın zaten ara ara olur böyle o geleceği zamanı da hissettirir onun dışında hayat normal devam ediyo mesela şu an bende mevsim geçişi çok az bi baş dönmesi var ama hayatın akışını etkileyecek bişeyim de yok

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Bazen dengeyi kaybediyorum yani ama başıma geleceğini bildiğim için ona göre hareket ediyorum, sendeki durum tam olarak nasıl
Benim tamamen geçti lakin sendeki belirtiler hâlâ var oturup kalkınca baş dönmesi göz kararması 3/5 saniye sonrası normal miğde bulantısı kusma vs yok artık 7/8 yıl geçti üzerinden iyiyim çok şükür

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,735
2,585
113
varmi başina gelen lanet olsun 2 gündür iyice artti aniden bir yere baksam başımı çevirsem hemen başım dönüyor bazen midem bulaniyor kusuyorum daha once başina gelen varmi vertigoymuş kulak kristal kaymasi böyle bişey görmedim çekilir gibi değil başina gelen var mi? put gibi oturuyorum biraz hareket etsem başım dönüyor

Dostum cok gecmis olsun , kesinlikle yasamayan bilmez bu durumu boyle bi bas donmesi yok , 2 is var yapilacak , once acile gidip vertigo serumu yaptirman lazim ilk etapta , sonra kbbden randevu alip manevrasini yaptirman lazim , yalniz her hastanede manevrasini yapmiyolar , hesap musaitligin var ise ozellerde 2bin liraya falan yapiyolar , ancak ilk is serum yaptirman lazim rahatlatir seni

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,371
651
113
2 haftadır bu durumu yaşıyorum fakat yazdıklarınızı görünce daha ilk evrede olduğumu anladım. Benimde kulaktan sesler geliyor ve dengem şaşıyor , baş dönüyor , vücut sağa çekiyor :) ama şuan gündelik işimi rahatsız edecek boyutta değil

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,201
721
113
Youtube de var bende ayni sorun vardı yere yatarak saga sola yavas ca donerek kristaller oturuyor youtube yaz gorursun viseolari ben 20 dakkada iyulestim

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,663
19,024
113
bunu 2 3 ay yaşadım 4 sene önce felan kafasina gore kayiyor namussuz kristal bu çok şiddetli vallahi bildiğin put gibi duruyorum ayaga kalksam başim dönüyor sigara içecem gidemiyorum 70 lik dede gibi tutunarak gidiyorum saga sola nerdeyse yere dusucem her hareketimde baş dönüyor lanet olsun peder gelsinde arabayla acile gidiyim bari ya
Zor dost sağlık cok onemli valla allah sifa versin ihmal etme duzelirsin insallah. Sigara dedin bi ic cekdim 45 gundur korkudan icemiyorum bakalim nereye kadar dayanabilcem

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,106
8,900
113
Zor dost sağlık cok onemli valla allah sifa versin ihmal etme duzelirsin insallah. Sigara dedin bi ic cekdim 45 gundur korkudan icemiyorum bakalim nereye kadar dayanabilcem
uzandim koltukda valla telefona baktikca saga sola hareket ettikce dönüyor acayip bisey ya