- 12,634
- 9,204
- 113
Reis bir rolling felan açBol şanslar reis
Reis bir rolling felan açBol şanslar reis
Tutmaz yattık zaten Uruguay ilk yarı 3-2 oldu 5.5 alt bekliyodum abiiBol şanslar Veysel efendi. Bu pideci kuponu tutar mı sence
Oldu bile dostBen 1 haftadir bu şekilde alt oyniyorum ilginc bir sekilde 2 dk 2 goller cikiyor bazi maclarda umarim sana olmaz
Salla kazan miSalla kazanla oynuyorsun 5 yap 1 yatır 2 çek yapmışlar şartları
Gitti mi senin pideci kuponuOldu bile dost
Salla kazan mi
İşin sonunda üçgen şeklinde birbirine bastılar.Ha yok dost salla kazan değil bu 100 e 100 almıştım 200 bastım 750 oldu onuda buna bastım işte
Bol şansHa yok dost salla kazan değil bu 100 e 100 almıştım 200 bastım 750 oldu onuda buna bastım işte
Sorma deli oluyorum 1.4 oranlar geliyor 1.15 oran yatiyor 4 gol olmaz diyorum catur çutur gol atiyorlar 0.5 ust oynuyorum bekleki gol olsunOldu bile dost
Saol dost yattık amaabol şans
Geçmiş olsunTutmaz yattık zaten Uruguay ilk yarı 3-2 oldu 5.5 alt bekliyodum abii
Alt oynayacağım ligler belli aslında fantazi atıyorum boşuna mesela Norveç deli gibi alt oynanir yada Fas ve İsveç ligiSorma deli oluyorum 1.4 oranlar geliyor 1.15 oran yatiyor 4 gol olmaz diyorum catur çutur gol atiyorlar 0.5 ust oynuyorum bekleki gol olsun
Sağlık olsun reis
Geçmiş olsun gardaşım düşünmen yeter@TestoHaylan06 abim kupon tutarsa 1k roll aktaricam size @Golcümetin