- 3,171
- 2,967
- 113
Aynen öyle ilk kupon kacmasaydi ulan botafogoooo o gelse bu kupona rahat 3 basardim mantiken 35 e bozardimE tamam 4500 kurtarmış oldun gelirse , daha ne olsun 250 ₺ ye yürüdü
Aynen öyle ilk kupon kacmasaydi ulan botafogoooo o gelse bu kupona rahat 3 basardim mantiken 35 e bozardimE tamam 4500 kurtarmış oldun gelirse , daha ne olsun 250 ₺ ye yürüdü
Azmış bütün sitelere üyemisin awOn site değil ben 35 site kullanıyorum
La niye pişman olsun farzet 250₺ ye kupon yaptı 2500 tuttu gideni kafaya takarsan çıldırırsınUmarım pişman olmasısın knk
1 her zaman 0 dan ustun dayı bi kupon yaptım 1000 oran 100 TL bastım 83 bine bozmadım 100 bin veriyor diye oda gitti o yüzden daha pişman olmamUmarım pişman olmasısın knk
Yok 1000 taneye yakın siteye üyeyim aktif oynadığım 35-40 site vardırAzmış bütün sitelere üyemisin aw
Nese olan oldu artık olmuşla ölmüşe çare yok gene karlı cıktın sonuca bakarsak iyi1 her zaman 0 dan ustun dayı bi kupon yaptım 1000 oran 100 TL bastım 83 bine bozmadım 100 bin veriyor diye oda gitti o yüzden daha pişman olmam
Boşver boşver iyi yaptın bence 2.5 üst olursa tadından yenmez yarın Pazar yengemle güzel bir kahvaltı yaparsınız.1 her zaman 0 dan ustun dayı bi kupon yaptım 1000 oran 100 TL bastım 83 bine bozmadım 100 bin veriyor diye oda gitti o yüzden daha pişman olmam
One öle aw 🤣Yok 1000 taneye yakın siteye üyeyim aktif oynadığım 35-40 site vardır
Aynen dost yarın ligin son hafta maçları var iyi oldu buNese olan oldu artık olmuşla ölmüşe çare yok gene karlı cıktın sonuca bakarsak iyi
Kahvaltiyi evde yapariz abi yarın gs maçı var 😆Boşver boşver iyi yaptın bence 2.5 üst olursa tadından yenmez yarın Pazar yengemle güzel bir kahvaltı yaparsınız.
Niye şaşırdın ki bu forumun yüzde 95 i bütün sitelere üyedirOne öle aw 🤣
La evde yapılır zaten poğaça börek şekli yaparsın dışarıda kahvaltı mi yapılır.Kahvaltiyi evde yapariz abi yarın gs maçı var 😆
Dogrudur knk da baktığın zamn sayısal olarak cok awNiye şaşırdın ki bu forumun yüzde 95 i bütün sitelere üyedir
Tövbedee burdurluuKeşke sabaha canlı çıkmasam
Niye knk noldu sana awKeşke sabaha canlı çıkmasam
Valla şimdi sana bunu yazarken bir siteye daha üye oldumDogrudur knk da baktığın zamn sayısal olarak cok aw
Serpme kahvaltı 2 kişi 700 TL 3 orana basar cebime koyarım Digiturk ödenecek 😆La evde yapılır zaten poğaça börek şekli yaparsın dışarıda kahvaltı mi yapılır.