- 12,291
- 2,324
- 113
Bekliyoruz knk😁 bnde kendi kendime diyorum nezamn roll acak bu veysel diye 🤣Tövbe tövbe daha rol acacazz
Bekliyoruz knk😁 bnde kendi kendime diyorum nezamn roll acak bu veysel diye 🤣Tövbe tövbe daha rol acacazz
500 e sabahlrsinLan ne rolü bee ben yatacam trilyon verseler roll falan açmam sırf seni sevdiğim için kaldım
Takip edenlere bol şans ben yokum 🤣Ekli dosyayı görüntüle 975774
Bununda gelmesi yokmu yine 1000 oran esti aklima
Valla adam yatacam diyor yarina kalır heraldeBekliyoruz knk😁 bnde kendi kendime diyorum nezamn roll acak bu veysel diye 🤣
İhtimal bile yok500 e sabahlrsin
Nereye gidiyon erken daha 🤣Takip edenlere bol şans ben yokum 🤣
Hahahaha meto abi konuda yok miss gibi herkes birbirini gayet anliyorTakip edenlere bol şans ben yokum 🤣
meting. yedirmem sizeHahahaha meto abi konuda yok miss gibi herkes birbirini gayet anliyor
İyilik akımından taciz ediyor beni 😆meting. yedirmem size
Dün gece bu saatlerde kalktım daha yatmadım ya uyudum ha uyuyacam derken film izledim , evdekilerle takıldım forumda bakındım derken yatamadım biz sizin gibi genç değiliz 😆Nereye gidiyon erken daha 🤣
Duymasın dur gelir yoksa 🤣Hahahaha meto abi konuda yok miss gibi herkes birbirini gayet anliyor
O senin için aynı şeyleri demiyor amameting. yedirmem size
delidir ne yapsa yeridirO senin için aynı şeyleri demiyor ama
Dost yaş kaç ayıptr sorması 😁🙏Dün gece bu saatlerde kalktım daha yatmadım ya uyudum ha uyuyacam derken film izledim , evdekilerle takıldım forumda bakındım derken yatamadım biz sizin gibi genç değiliz 😆
52Dost yaş kaç ayıptr sorması 😁🙏
Vayy haylan abim saygılar 🙏😁
Sağol aslanımVayy haylan abim saygılar 🙏😁
Profildeki yaşın gerçekse sen benden büyüksün 🤣Vayy haylan abim saygılar 🙏😁