- 55,709
- 16,132
- 113
Site parayı ver 😁
Okdrda değil knk sabah biladerden kartı alacaz başka çare yok birz homurdayacak ama yapacak bişy yok🤣İzmarit iç kanka ben çok içtim
Ayıp 😁Okdrda değil knk sabah biladerden kartı alacaz başka çare yok birz homurdayacak ama yapacak bişy yok🤣
Oda olur hayatta herşey olur kardeşim yapmam deme yaparsın düşmem deme düşersinOkdrda değil knk sabah biladerden kartı alacaz başka çare yok birz homurdayacak ama yapacak bişy yok🤣
Olabilirslot daldi gene
Yok çekim beklemedeslot daldi gene
emekli maas ayin 18 de yataxak 4bin ikramiye var cocugu aradim anne ne sole 4bin bana versin dedim Cvp vermedi pustOkdrda değil knk sabah biladerden kartı alacaz başka çare yok birz homurdayacak ama yapacak bişy yok🤣
Kadından nafaka almak nedir püüemekli maas ayin 18 de yataxak 4bin ikramiye var cocugu aradim anne ne sole 4bin bana versin dedim Cvp vermedi pust
nafaka yok la cocugun okul taksidini oduyor o parayla birde harclik masraflariKadından nafaka almak nedir püü
yuhhhh yat zibarKazandık mı
Belirsizlik içinde bekliyoruz kayıtlara göre resmi birşey mevcut değil taraflar ikiye ayrıldı 😂Kazandık mı
Onu senin yapman gerekmiyor mu Kadir beyyyynafaka yok la cocugun okul taksidini oduyor o parayla birde harclik masraflari
Ah bu kumar bizi ne hallere düşürdü awAyıp 😁
Çok haklısın çookAh bu kumar bizi ne hallere düşürdü aw
İtilâf devletleri kim ittifak kimBelirsizlik içinde bekliyoruz kayıtlara göre resmi birşey mevcut değil taraflar ikiye ayrıldı 😂
lan okuz benim maasimi o alio ben odemis olmuyormuyumOnu senin yapman gerekmiyor mu Kadir beyyyy
Çalışıyorumyuhhhh yat zibar
Büyük konuşmayımda odrda düşmedik yaOda olur hayatta herşey olur kardeşim yapmam deme yaparsın düşmem deme düşersin