- 34,577
- 23,396
- 113
Ya emmi ne bu enerji gece gece awsstt anlarsin ya
Ya emmi ne bu enerji gece gece awsstt anlarsin ya
pil yeni doldu 30 dakija onceYa emmi ne bu enerji gece gece aw
Mars öyle biraz global site olduğu için ama bir milyonu çek tek seferde havale ile sorun cikarmazartik yatirmasi dert cekmesi dert
Abi Ankara'ya gelde kaynatalım seninle biraz beepil yeni doldu 30 dakija once
Tam sinoplu konuşması emmi 🤣Ya emmi ne bu enerji gece gece aw
muhtemel gelicem batikenteAbi Ankara'ya gelde kaynatalım seninle biraz bee
1 senedir muhtemelen gelecem diyon daha gelemedin 😁muhtemel gelicem batikente
hbr grelmedi veraset isi icin1 senedir muhtemelen gelecem diyon daha gelemedin 😁
Gelince haber et abi 1-2 gün misafirim olhbr grelmedi veraset isi icin
ayni gun donerim ama muhakkak bulusuruzGelince haber et abi 1-2 gün misafirim ol
Misafirlikte beraber rol takip edersiniz artık knk 🤣Gelince haber et abi 1-2 gün misafirim ol
Ben çok rolling takip etmem takip ettiğim rollinglerin yüzde 99 u her gün konuşup muhabbet ettiğim kişilerdir bu iki gündür biraz bokunu çıkardık.😂Misafirlikte beraber rol takip edersiniz artık knk 🤣
paramiz ne oldu laMisafirlikte beraber rol takip edersiniz artık knk 🤣
biraz mi🤣🤣Ben çok rolling takip etmem takip ettiğim rollinglerin yüzde 99 u her gün konuşup muhabbet ettiğim kişilerdir bu iki gündür biraz bokunu çıkardık.😂
Heryer bok doldu ne birazı 😁😁biraz mi🤣🤣
Hahahahameting. kudurrrrr😂😂
Lafın gelişi knk ha rol acarsın ha rol takip edersin 🤣Ben çok rolling takip etmem takip ettiğim rollinglerin yüzde 99 u her gün konuşup muhabbet ettiğim kişilerdir bu iki gündür biraz bokunu çıkardık.😂
kibarca gubre diyelimHeryer bok doldu ne birazı 😁😁
İyilik akımına kargabet cekim paylas yapmış banı yedi 😁😁😁shellac diyor ki konudan konuya atladigin için banlandinmeting. kudurrrrr😂😂