- 55,710
- 16,133
- 113
Gelmedi 😁paramiz ne oldu la
Gelmedi 😁paramiz ne oldu la
beter olsun😊😂İyilik akımına kargabet cekim paylas yapmış banı yedi 😁😁😁shellac diyor ki konudan konuya atladigin için banlandin
Kim atmış iyilik akımına çekim paylaşı Metin mi 😂😂😂İyilik akımına kargabet cekim paylas yapmış banı yedi 😁😁😁shellac diyor ki konudan konuya atladigin için banlandin
Evet 😁😁😁😁😆Kim atmış iyilik akımına çekim paylaşı Metin mi 😂😂😂
baska kim olabilirKim atmış iyilik akımına çekim paylaşı Metin mi 😂😂😂
su parami verin artik gidip kahvalti yapacamEvet 😁😁😁😁😆
Benim komedi filmim ya şimdi biraz parası var parası yokken beni gülme krizine sokuyor 😂😂baska kim olabilir
meting. efsanedir laBenim komedi filmim ya şimdi biraz parası var parası yokken beni gülme krizine sokuyor 😂😂
bi zahmet keyfinizimi beklicemEkli dosyayı görüntüle 975810
Hemen hızlandırıyorum efendim
Sular mı kesik abi su parası istemişsin iban atta hesapta 15₺ var yarın git kendine bimden su al yüzün gözün insanlık görsün 😁😁su parami verin artik gidip kahvalti yapacam
Heryere zıplıyor awKim atmış iyilik akımına çekim paylaşı Metin mi 😂😂😂
atarim ha🤣🤣Sular mı kesik abi su parası istemişsin iban atta hesapta 15₺ var yarın git kendine bimden su al yüzün gözün insanlık görsün 😁😁
Atarsın abi biliyom 😁atarim ha🤣🤣
Aga bunlar yemiyor bı kere bana bonus eklemedir diye hesabı kapatin dedim hemen kapattilar geri açtırmak için 3 gün mail attım Euro hesabını kapattılar TL açık sadece 😆bi zahmet keyfinizimi beklicem
hafiz bi ara,birinin 15 tl parasi eksikti tum forum metine yarvardi 15 tl gonder die gondermedi pust ulen gonder sabah sana,100 tl diom yok dio kunar param vernem ondan sonra benden ban yedi pust😂😂Benim komedi filmim ya şimdi biraz parası var parası yokken beni gülme krizine sokuyor 😂😂
Tmmatarim ha🤣🤣
hortumcu 😍😍