- 16,850
- 3,293
- 113
BOl şanslar kralÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Ekli dosyayı görüntüle 973956
BOl şanslar kralÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Hoşgeldin dosttBOl şanslar kral
Bol şansÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Saol dost hoşgeldinBol şans
Dostum bugün çok muhabbetini gördüm bu sitenin ya deneme bonusu mu farklı mı? Benim üyelik vardı eskiden. Yatırım da vardıSaol dost hoşgeldin
Aslan kardeşim benim ortada olmayan bir parayla yüce gönüllülük yapıp herkese dağıtımı da yapmışsın. Ayağına taş değmesin.Saol dost listede sende varsın etiket atmayı unutmusum
Reis farklı deneme değil hesabıma tıklıyorsun ordan arkadaş davete basiyorsun kod oluştur diyor o koduda juliet_jb_bot bu bota yapistiriyosun 500 ekliyor minimum 1.60 orandan 20 katı ceviriyorsun slotta 30 katı çevrimi var sınırsız cekimDostum bugün çok muhabbetini gördüm bu sitenin ya deneme bonusu mu farklı mı? Benim üyelik vardı eskiden. Yatırım da vardı
Allah razı olsun reis ekmek paylaştıkça çoğalırAslan kardeşim benim ortada olmayan bir parayla yüce gönüllülük yapıp herkese dağıtımı da yapmışsın. Ayağına taş değmesin.
Sorma Özkan canım sıkıldı dahada atamaz bunlarDep malı pen kaçırmış aq
Oo iyiymiş ya eyvallah bi bakayım. Şansın açık olsun dost🍀Reis farklı deneme değil hesabıma tıklıyorsun ordan arkadaş davete basiyorsun kod oluştur diyor o koduda juliet_jb_bot bu bota yapistiriyosun 500 ekliyor minimum 1.60 orandan 20 katı ceviriyorsun slotta 30 katı çevrimi var sınırsız cekim
Eyvallah dost senindeeOo iyiymiş ya eyvallah bi bakayım. Şansın açık olsun dost🍀
Senin üst oynadığını duymuşlar dost alt alsan atarlardıSorma Özkan canım sıkıldı dahada atamaz bunlar
Var girecektim oran azdı ortaya 3 gol dedimSenin üst oynadığını duymuşlar dost alt alsan atarlardı
Eyvallah İnşallah gelirÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
İnşallah muromEyvallah İnşallah gelir
İy gol gelmesi lazm üts olması için umarm gelirVar girecektim oran azdı ortaya 3 gol dedim