- 26,396
- 16,418
- 113
Tek el dene gelirse joker ?Bj mi dalsam diye dusunuom
Tek el dene gelirse joker ?Bj mi dalsam diye dusunuom
Aynisini bana demisti sana kalkmaz die ama inmio😂😂Torpagm oo bize kalkmaz onun ki 😂😂
Hemso neler duyuyorum hemso 😂Aynisini bana demisti sana kalkmaz die ama inmio😂😂
Iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 924776
Yoğunluk varmış biraz gecikecek kusura bakmayın uyursamda sabah yollarım bilginize dostlar valla uyku bastırdı
Sıkıntı yok komşu ama uyursan haber verse beklemeyk sabaha kadar sndjakjcEkli dosyayı görüntüle 924776
Yoğunluk varmış biraz gecikecek kusura bakmayın uyursamda sabah yollarım bilginize dostlar valla uyku bastırdı
Valla bankoTek el dene gelirse joker ?
Hayirli geceler ✋✋Ekli dosyayı görüntüle 924776
İyi geceler kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 924776
Uyursam nasıl haber vereyim komşu sigara icmedin heralde nikotin gitmemiş sana 😃Sıkıntı yok komşu ama uyursan haber verse beklemeyk sabaha kadar sndjakjc
Bende bi yemek yiyim grsHayirli geceler ✋✋
Yok uyuyom bende komşu neyse evin onune çadırı kuruyom benUyursam nasıl haber vereyim komşu sigara icmedin heralde nikotin gitmemiş sana 😃
Ne uyuması Veysel adamlar açık fırın arıyor ekmek alacakEkli dosyayı görüntüle 924776
Afiyet ola dayi biz ekrana ekmek banariz 😂😂😂Bende bi yemek yiyim grs
500 nere atacaz ki joker no bonus betbox eksi 1500 de hesap@Holi44 sen başla ufaktan role dost 😃