- 8,777
- 7,420
- 113
Way be bizim emek yok demek😂😂Dostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
Way be bizim emek yok demek😂😂Dostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
Teşekkürler dost kesene berek 🙏Dostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
Kanka boşver katlayan 500 u de katlarRisk budur bence zaten rol açar alanlar 3 kişi 1 k iyidir
Doğru mantıklıYav boşver kendi paranı katla
Yeri dolsun insallahDostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
Helal hakedene hakkını verecenDostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
6 benceBeyler dağıtımı nasıl yapalım 3 kişi mi 6 kisimi bence ekmek paylastikca çoğalır
Betlivo alıp kaybetmişimBide link istiyor haspam dayi 😂😂
Kesene bereket komşu kapının önüne gelim.nakif ver istersenDostlarım @qguzh4nn0 @Holi44 @onkooo411 sizin emeğiniz çok takipte sizler bana ulaşın diğer 3 kisiyide ben seçiyorum
Senin ekmegi bana paslaa 😂😂Way be bizim emek yok demek😂😂
Gel dayı ayipsin komsuyuz senleKesene bereket komşu kapının önüne gelim.nakif ver istersen
Gg oldun metin yeter mqq 😂😂 dm minyak 😂Betlivo alıp kaybetmişimbetzula Yok
Aha geldi gene dogumgunu bonuscusu😂Betlivo alıp kaybetmişimbetzula Yok
Yarın uğrarım çay içmeye bu Ayaz da çıkılmaz şimdi disariGel dayı ayipsin komsuyuz senle
VermezBelki verir diye 6dkdır jojo kodu spamlıyorum vermiyo @KANSIZ
Yokmus ki😂Senin ekmegi bana paslaa 😂😂
Sivas çipil köylü müsünYarın uğrarım çay içmeye bu Ayaz da çıkılmaz şimdi disari