- 19,398
- 20,947
- 113
Playstoreden mi hallettinDayı bendede yokta razerden hallettim bi kısmını son bi ordan oluyomus 300 lira yükledim şimdi çekemiyorum istanbulcard istiyor 😄😄
Playstoreden mi hallettinDayı bendede yokta razerden hallettim bi kısmını son bi ordan oluyomus 300 lira yükledim şimdi çekemiyorum istanbulcard istiyor 😄😄
Yok abi bozumcudanPlaystoreden mi hallettin
Başkent kart var kirvecanİstanbul card varmı abiler @TestoHaylan06 @Golcümetin
Bunlar hep senden oldu geldin cinlerini de getirdin herşey birbirine girdi 😄Başkent kart var kirvecan
Et parası alıyorsun demek vay gavur vay seni şikayet edecem bu zengin her gün slottan 5 bin kazanıyor diyecemBaşkent kart var kirvecan
Dayı valla inanmiyon bana çok cimri varyemez cennet mahallesi'nde gotungenli Etem vardı hatirlan mi 😄Et parası alıyorsun demek vay gavur vay seni şikayet edecem bu zengin her gün slottan 5 bin kazanıyor diyecem
Aqwswdazasassss hahahaDayı valla inanmiyon bana çok cimri varyemez cennet mahallesi'nde gotungenli Etem vardı hatirlan mi 😄
Başkent kart dediğim bu Ankara Kart mışEt parası alıyorsun demek vay gavur vay seni şikayet edecem bu zengin her gün slottan 5 bin kazanıyor diyecem
Allah seni ne etsin abi harbi ciddi diyormuş 😄😄😄😄😄😄Başkent kart dediğim bu Ankara Kart mış
Baktin mi dosttCard reel olarak yok dostum ama uygulaması varsa ve işe yarıyorsa var bakayım
Veysel efendi bizde yalan olmazAllah seni ne etsin abi harbi ciddi diyormuş 😄😄😄😄😄😄
Bende ondan rahat bi 20-30 tane var 🤣Başkent kart dediğim bu Ankara Kart mış
Eski kart Yıllardır duruyor bu hanimdaydi ben kullanıyorumBende ondan rahat bi 20-30 tane var 🤣
Baktım dostum var ama doğrulama istiyor işlemler için ve 3 kez denedim yüz tarama sisteminde hata veriyorBaktin mi dostt
300 kaldı içerde dost hayır siteye aticam eksik var 300 un 200u lazım 😄Baktım dostum var ama doğrulama istiyor işlemler için ve 3 kez denedim yüz tarama sisteminde hata veriyor
Olsada yardımcı olsam dostum gerek kalöasa ona 🙄300 kaldı içerde dost hayır siteye aticam eksik var 300 un 200u lazım 😄
Saol dostum cansın şunu halletsek yeterOlsada yardımcı olsam dostum gerek kalöasa ona 🙄
Bir daha deniyeyim VeyselimSaol dostum cansın şunu halletsek yeter