- 27,857
- 13,319
- 113
ne demek hayırlı gecelerUlaştı dostum sağolasin ❤
ne demek hayırlı gecelerUlaştı dostum sağolasin ❤
Ah sistem işte aynı ligde aynı saatteki maçların biri üst diğeri alt oluyor bunu çok takip ettimNormal şartlarda gelmesi gerekiyor du ama olmayınca olmuyor işte knk
Bol şanslar dost
Aha bak tek gol
Bundan sonra sistem oynayacağım 1000 oranda yapsam tek gole 5 oranda yapsam tek gole gidiyor hiç değilse biraz kurtaririz?Aha bak tek gol
O bu degidle abi ziraat bloke oldu giremik yavAha bak tek gol
Sağ elini kalbine koy 3 kere estağfurullah 40 defa besmele çek tertemiz olursundaralıyorum
Nasıl becerdin la ben ziraate kumar oynuyorum dedim yine kapatmadılar 6. YılımO bu degidle abi ziraat bloke oldu giremik yav
Hep kayıp olduğu içindirNasıl becerdin la ben ziraate kumar oynuyorum dedim yine kapatmadılar 6. Yılım
Yok abi kapatma değil şifreyi bloke ettim içerde 4 k var dokunamiyodum puahahNasıl becerdin la ben ziraate kumar oynuyorum dedim yine kapatmadılar 6. Yılım
Sırf 5 ay önce 15 günde 2 milyon döndü hesapta var gerisini sen düşünHep kayıp olduğu içindir
geçmiş olsun dostumYok abi kapatma değil şifreyi bloke ettim içerde 4 k var dokunamiyodum puahah
Sende meto gibi kirli çıkı oldun heeeSırf 5 ay önce 15 günde 2 milyon döndü hesapta var gerisini sen düşün
Hah şimdi öyle oldu yoksa Ziraat kolay kolay bloke koymaz o anca masallarda olur 🙂Yok abi kapatma değil şifreyi bloke ettim içerde 4 k var dokunamiyodum puahah
Eyw Ferrari ferdim nasilsingeçmiş olsun dostum
5 ay önceeeeeeSende meto gibi kirli çıkı oldun heee