- 4,812
- 1,729
- 113
değilimmSulo burdamsn🤣
değilimmSulo burdamsn🤣
yok dost niye banlanacan gerek yokBen hakkı i savunurum gerekirse 3 günde senin için banlanirim
Niye hilaf atıyorsundeğilimm
adam daha en ufak bi isim bile vermedi la neden böyle yaptınyok dost niye banlanacan gerek yok![]()
Bakalım Kara beyyok dost niye banlanacan gerek yok![]()
La o değilde alikemale üzüldüm aw, 🤣değilimm
6 kişi 500 mantıklı agaDostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
6 kişiye dağıt karayı unutma Veysel adam o kadar takip etti takip edenlere ver bende sonradan geldim bize vermeDostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
6 kişi yaparsan daha makul olur haketmiş kişiler alır zaten.Dostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
takıl kafana gore kardesimDostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
Sana kalmış usta seçim sende 6kişi 500 daha çok faydalanan olurDostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
6 ideal, 3 desek haset edenlerden katlanmaz o para zaten 😅Dostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
Naptın Ahmet hallettin mi payı6 kişiye dağıt karayı unutma Veysel adam o kadar takip etti takip edenlere ver bende sonradan geldim bize verme
bu forumda 4-5 senedir varım neyin ne olduğunu bilecek seviyedeyiz la rahat oladam daha en ufak bi isim bile vermedi la neden böyle yaptın
Cok kişi varsa 6 bölmek mantık knk genede sen bilirisn tabiDostlar çok takip edenler var ödülü 6 kişi 500 mu yapalım 3 kişi 1k mi ? Gönül isterki yazan herkese ulasayim ama inşallah oda olur bı gün hakkınızı helal edin
❤❤❤6 kişiye dağıt karayı unutma Veysel adam o kadar takip etti takip edenlere ver bende sonradan geldim bize verme
Kaybettim bile ouahahNaptın Ahmet hallettin mi payı
Sağlık olsunKaybettim bile ouahah
sen gonuşma soner😀Cok kişi varsa 6 bölmek mantık knk genede sen bilirisn tabi