- 19,670
- 7,441
- 113
@İkasbet Destek cok tesekkür ederim🙏 kesesine bereket rolling başlıyor şansımız bol olsun🙏
Başarılı olursak 4 kişiye 250 tl
Bol şanslar1. Kupon
Bol sanslar@İkasbet Destek cok tesekkür ederim🙏 kesesine bereket rolling başlıyor şansımız bol olsun🙏
Başarılı olursak 6 kişiye 250 tl
Yazdigin gibi gelsin1. Kupon
Bol şans diliyorum@İkasbet Destek cok tesekkür ederim🙏 kesesine bereket rolling başlıyor şansımız bol olsun🙏
Bol şanslar osimhen@İkasbet Destek cok tesekkür ederim🙏 kesesine bereket rolling başlıyor şansımız bol olsun🙏
Saol dosttBol şanslar osimhen
İkasbet kaldır artık yatırımı devamlı ona yapacagımBol şanslar sonunda aldın mı Roll bakiyesini 😀
kupon geldi miİkasbet kaldır artık yatırımı devamlı ona yapacagım
Yok son 5 dkkupon geldi mi![]()
hadi sen başarırsın 🫶Yok son 5 dk
Bol şanslar@İkasbet Destek cok tesekkür ederim🙏 kesesine bereket rolling başlıyor şansımız bol olsun🙏
@İkasbet Destek sana çark kodu ekletecektir. Geçen bende güncellemeden dolayı alamadım gün içinde eklediler.@İkasbet Destek sitenize dün gece ilk yatırımi yaptım ne ilk yatırıma 600 FS alabildim ne cark alabildim kanser ettiniz yatirdigina pisman ettiniz . Yetmedi kayıp bonusu alt yapı sorunu deyip saatlerce beklettiniz . Çark i da şimdi yatırım sonrası almanız lazım di diyorsunuz alt yapımızın sahibi benmiyiim sizin sorununuz yüzünden mağdur oluyoruz