- 24,298
- 25,415
- 113
adam koymuş 350k yi kupon yok herhalde
Bol şansHaydi bakalım
Çözemedim bende ilk sayfada 5 k yo 350 k yaptım yazmış gerisi yokadam koymuş 350k yi kupon yok herhalde
Yapmıştır simdi dagitacaktir hahwhsgsÇözemedim bende ilk sayfada 5 k yo 350 k yaptım yazmış gerisi yok
Ben athena bu kadar vefasız olma350 k yaptım zaten sporda dün başka sitede
Şimdi kupon paylaşcam
Hic sanmıyorumYapmıştır simdi dagitacaktir hahwhsgs
Zamanında dağıtmışti ben görmesem de öyle dedilerHic sanmıyorum
Hahaha 🤣🤣Liste yasak reis ban sebebidir
Bol şanslarHaydi bakalım
Valla inanırsın inanmazsın dostum iki kez son paramı attim he büyük miktar mi desen yok bi sigara parası bisey onun disinda dalga geçtiler forumda konuştum dertleştim ama bi kez büyük vurgun yapti yüzüme bakmadı sonra da kanka unutmuşum falan dedi eyvallah dedim bilmiyorum yani kazandıysa da umarim bidaha vermez zor zamanlardan geçti o kadar umarim akıllanmistirZamanında dağıtmışti ben görmesem de öyle dediler
Yok akillanmamistirValla inanırsın inanmazsın dostum iki kez son paramı attim he büyük miktar mi desen yok bi sigara parası bisey onun disinda dalga geçtiler forumda konuştum dertleştim ama bi kez büyük vurgun yapti yüzüme bakmadı sonra da kanka unutmuşum falan dedi eyvallah dedim bilmiyorum yani kazandıysa da umarim bidaha vermez zor zamanlardan geçti o kadar umarim akıllanmistir
Bide öküz resmini kaldırmış severler artıkGunde 50 defa gereksiz konu açarsan emin ol bu forumda kimse sevmez seni
Evet heyecanla bekliyoruz350 k yaptım zaten sporda dün başka sitede
Şimdi kupon paylaşcam
Bol şanslarHaydi bakalım
bol şans osiHaydi bakalım
Buradaki padişah demenden kastın ne reisSite padisahsa olur puahaha