- 49,330
- 54,139
- 113
Tm kanka peki kanka oldu kanka kuponu paylasirken bile sitede ki para kismini göstermen bende de para var bakın beyler neyse 10 katini djaa kazanUnutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
Tm kanka peki kanka oldu kanka kuponu paylasirken bile sitede ki para kismini göstermen bende de para var bakın beyler neyse 10 katini djaa kazanUnutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
Bu paranin gpzu kor olsun herseyi yaptiriyo insanaOnunla dalga geçen isimlerde su an helal kanka çekiyor cidden rezalet
Bunun serefine erhana 5k roll atesle gonlu bol posimen🙂Unutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
O zaman teselli ediyorduk seni şimdi selamımizi almıyorsun osi bişey yazıyoruz takmıyosunUnutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
Ben parası olan adama yag çekmiyorum maalsef başkasına versin misal mulayim eBu paranin gpzu kor olsun herseyi yaptiriyo insana
Bunun serefine erhana 5k roll atesle gonlu bol posimen🙂
Hic farketmrdim knk onuTm kanka peki kanka oldu kanka kuponu paylasirken bile sitede ki para kismini göstermen bende de para var bakın beyler neyse 10 katini djaa kazan
Ben her detaya bakıyorum kral neyse para sende oldugu için bugün sözde senin kelam da senin bolsans sanaHic farketmrdim knk onu
Farkedilmeyeck gibi değilBen her detaya bakıyorum kral neyse para sende oldugu için bugün sözde senin kelam da senin bolsans sana
Bol sans eski dostBu kuponu yaptım tutarsa 18 kişiye 500 TL
Bol şansların olsun agaHaydi bakalım
Beni hatırladın dimi Athena ben nick değiştim sana demiştim o zamandanUnutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
Yapabilir her anBu paranin gpzu kor olsun herseyi yaptiriyo insana
Bunun serefine erhana 5k roll atesle gonlu bol posimen🙂
Biliyorum knk evetBeni hatırladın dimi Athena ben nick değiştim sana demiştim o zamandan
O zaman benim ödül 5k😂Biliyorum knk evet
Aga bu işin icindeysek Binlerce defa yaşayacağımız dejavu bu parasızlık vefa önemliUnutmadık o işsiz parasız oldugu muz o günleri knk
Zor günlerden gectik vlla@Victorosimhen o zamanlar konteynerde kalırken hıc unutmam atm gıttım para yollmak ıcın benımde paramı yuttu yollayacagım parayla berabee o gece ıkımızde ac uyuduk
Evet ben şahidim çok üzgündün 4km yürümüştün yağmur çamur demeden@Victorosimhen o zamanlar konteynerde kalırken hıc unutmam atm gıttım para yollmak ıcın benımde paramı yuttu yollayacagım parayla berabee o gece ıkımızde ac uyuduk
Samsunluları yıkamszlar topraaammmZor günlerden gectik vlla
Yazsan doyururduk metinciğim yanlış anlama yiyecek manasında doyururduk@Victorosimhen o zamanlar konteynerde kalırken hıc unutmam atm gıttım para yollmak ıcın benımde paramı yuttu yollayacagım parayla berabee o gece ıkımızde ac uyuduk