- 39,581
- 33,780
- 113
Samsunlu ne bekliyon aq metinin hemserisindenValla kanka ben boşuna bu adama acıyıpta para atmayın demiyordum millete bak şaşırtmadı sağolsun![]()
Samsunlu ne bekliyon aq metinin hemserisindenValla kanka ben boşuna bu adama acıyıpta para atmayın demiyordum millete bak şaşırtmadı sağolsun![]()
Bende de vardır kesin o zaman ama kullanmıyoruz tövbe ettikÖnceden min 1k yatırım son 90 günde de yatırım olmayacak
Asci55 vardı eskiden liseliler bilmez o geldi aklıma direk aq kapışmıştık lavuklaSamsunlu ne bekliyon aq metinin hemserisinden
Valla ben böyle adamlara hayatta acımam işimde olmaz gözümün önünde ölse 1 bardak su vermem para olmayınca millete yapısıp para olunca insanlarla dalga geçen tiplerden nefret ediyorum parayla kimse kimseyi ezemezSamsunlu ne bekliyon aq metinin hemserisinden
2.5k yaptım son adım patladık enişte. Bugün bi kupon paylaştım görmedin. 4 tane iy kg. 4 maçtan battım sadeceBende de vardır kesin o zaman ama kullanmıyoruz tövbe ettik
Okdar Dagıttım kim kime acıyorValla kanka ben boşuna bu adama acıyıpta para atmayın demiyordum millete bak şaşırtmadı sağolsun![]()
@Metings1905Samsunlu ne bekliyon aq metinin hemserisinden
Allah'a şükür 1 liran geçmedi bogazımdan inşallah da geçmez o duruma düşmektense ölmeyi tercih ederimOkdar Dagıttım kim kime acıyor
Oncelıkle samsunun gururu @Victorosimhen kardesıme ole laflar dıyemez ama bana dıyebılır puaj@Metings1905
Abboooo savaşta söylenmez bu laf ne diyo 😂😂
Sağlık olsun reis 🔐