- 90,842
- 100,384
- 113
Parayı bulunca şarabı çekip girdi battaniye altından racon kesiyorKanka bu konuda konuşan osimhen mi ben halüsinasyon falan mı görüyorum
Parayı bulunca şarabı çekip girdi battaniye altından racon kesiyorKanka bu konuda konuşan osimhen mi ben halüsinasyon falan mı görüyorum
Henüz yaşıyor parayı bulunca atara atar gidere gider diyor fakir düşmanı osimhennnnÖlmedin mi. La sem
Utanacaksınknk haberin olsunEminim utandir beni
Onun paralanmış hali kankaaaKanka bu konuda konuşan osimhen mi ben halüsinasyon falan mı görüyorum
Hadi bakalım inşallah 😀Utanacaksınknk haberin olsun
Ne kadar bastın maçaDagıtım yok
Takip yok maddi sıkıntılar var
@PadişahbetDestek
Kesin jackpot vurdu aq bu az para ile gelecek bı özgüven değil 🤣Parayı bulunca şarabı çekip girdi battaniye altından racon kesiyor
Az paralı hali buysa çok paralı halini düşünemiyorum alayımıza söverKesin jackpot vurdu aq bu az para ile gelecek bı özgüven değil 🤣
Maddi sıkıntın varsa kardeşlerin burda söylesene kral @VictorosimhenDagıtım yok
Takip yok maddi sıkıntılar var
@PadişahbetDestek
Çek 5 kişiye ulaş dm den dostum bitsin bu kavga 35 er lira
Valla kanka ben boşuna bu adama acıyıpta para atmayın demiyordum millete bak şaşırtmadı sağolsunAdamın para dilenmekten dmsi ne haciz koydu forum yonetimi utanmadan birde millete yalaka yazmış kafayı yicem hala ordayim 🤣
Yatırımı olana mı vermişUla bayspin eve dönüş vermiş 500 lira. 5k yap 1k çek. 2 adım gittik 3.de patlıyoruz
Elleşme la adama kraldır kralAdamın para dilenmekten dmsi ne haciz koydu forum yonetimi utanmadan birde millete yalaka yazmış kafayı yicem hala ordayim 🤣
Önceden min 1k yatırım son 90 günde de yatırım olmayacakYatırımı olana mı vermiş