Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VipSlot | Spor Rolling # Kasa ; 500 TL Hedef ; 3500 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,675
10,007
113
son işlemin bonus değil ise eklenmiştir dostum
siteye girip kontrol edebilirsin
son işlemin bonus değil ise
bonusun vardır hesabında
Bu sitede bende aynı sorunları yaşıyorum canlı desteğin falan da son işlem yatirim çekim dediği görselleri daimona attım özelden orda da bakabilirsin amaç verilecek ödül değil bu şekilde olmaları yatırım yapmama nedenimizin başında geliyor her neyse bol kazançlar

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,793
195,123
113
Malesef yatmamış. Bu site hep yapıyo bunu bana. Neyse ben en iyisi biraz uzaklaşayım sinir stres gerilim yaratmaya başladı çünkü artık bu siteler bende. Sizlere bol şans
canlıdan yatırım olduğuna dair ekran alıp iletir misin dostum
bizde yanlışık var ise iletelim düzeltsinler

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,519
20,675
113
banada bi ara aynısı oldu dost yatırım olmasına rağmen eklemediler son işlemde 3 yatırımdı ama bunlar bedavaya eklemek istemiyor heralde
Ya bu siteye nerden baksan 10-20k arası kaybetmişimdir. Ondan bu şımarıklık bence bu sitede

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,793
195,123
113
Bu sitede bende aynı sorunları yaşıyorum canlı desteğin falan da son işlem yatirim çekim dediği görselleri daimona attım özelden orda da bakabilirsin amaç verilecek ödül değil bu şekilde olmaları yatırım yapmama nedenimizin başında geliyor her neyse bol kazançlar
özelden görsel ve kul ıd ilettiysen sordurulur dostum
yanlışlık var ise düzeltilir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,793
195,123
113
Ya bu siteye nerden baksan 10-20k arası kaybetmişimdir. Ondan bu şımarıklık bence bu sitede
ne kazandın ne kaybettine bakmıyor
son işleme bakılıyor dostum
bende diyorum ki görsel ilet
yanlışlık var ise sorduralım

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
635
113
Kendileri frespin eklemişti onunla oynadım ben bana bile etkinlik yazılmış

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
635
113
Yıllardır oynarım bu illeti daha kötü bir site görmedim bikerede kod paylasicaz diye yatırım yaptırdılar paylasmadilar

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,519
20,675
113
Okundu
Cihan Bey Sizlere Belirttiğim üzere Tarafımızdan manuel müdahelede bulunulmamaktadır Forum Admini tarafımıza ulaşım sağlaması gerekmektedir.

yzgb1956

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,394
3,320
113
Okundu
Cihan Bey Sizlere Belirttiğim üzere Tarafımızdan manuel müdahelede bulunulmamaktadır Forum Admini tarafımıza ulaşım sağlaması gerekmektedir.
Dost son islemim yatirim mi de sor shellac a ozelden ss at ekletir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,793
195,123
113
Okundu
siteye girip son işlemleri kontrol eder misin dostum
son işlemin etkinlik mi yatırım mı diye
ona göre yatırım ise kul ıd ilet tekrar sorduralım

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
@Shellac bnmki bonus imiş ama biraz saçma bi sonuc oluyor niye dersen sitenin yptıqı promosyon dan freespinden faydalanmıstım bu yani mantıken kayıp bonusu da bi promosyon olduqu icin kayıp bonusu alan bir kişi bu freebetten faydalanamaz 😑

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,793
195,123
113
@Shellac bnmki bonus imiş ama biraz saçma bi sonuc oluyor niye dersen sitenin yptıqı promosyon bu yani mantıken kayıp bonusu da bi promosyon olduqu icin kayıp bonusu alan bir kişi bu freebetten faydalanamaz 😑
yatırım yaptın
kayıp yaşadın
ve kayıp bonusu aldın
buna son işlem mi denilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...