Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Virusbettr Bonus JackPot

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,832
432
83
Sen daha iyisini yap. Bak ne yazmışım 33k zaten kafadan borç. Bol keseden atıp tutuyorsunuz
İnşallah öderler reis ama yapmayın böyle şeyler ayıp kimin gönlünden ne kopuyorsa yani takmayın bu kadar herkes dağıttım mı yapıyor sanki adamın gönlünden bu geçmiş fazla darlamyin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,273
32,040
113
Sen daha iyisini yap. Bak ne yazmışım 33k zaten kafadan borç. Bol keseden atıp tutuyorsunuz
Dostum gram kafana takma şöyle sıfatsızları ben olsam ben olsam derler arkadan 3 kuruş kazanınca 1 hafta foruma girmezler kime ne yardımı dokunmuşta lavuk sana gelmiş tatava yapıyor velet işte boşkoy,

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,794
1,292
113
Dostlar 10k kayıp vardı bonus talepten 200 try verdiler Popok 35k jackpot attı bonus içinde
Virusbet bunu öder mi? Parayı anabakiyeye attı anında. Diğer rengi bulsam 150k vardı bir üstü 450k
Şans işte.
Kanka vbet zamanında 500 tl hediye bonus ile 150 bin çektim şak diye ödedi

teknikyen19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,830
606
113
Bence hesabına siteden biri girer , bütğn parayı kripto olarak çeker. Bu site genelde böyle yapıyor

emraherden

🅰🅽🅺🅰🆁🅰🅶🆄🅲🆄 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 ①⑨①⓪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
556
113
Dostlar 10k kayıp vardı bonus talepten 200 try verdiler Popok 35k jackpot attı bonus içinde
Virusbet bunu öder mi? Parayı anabakiyeye attı anında. Diğer rengi bulsam 150k vardı bir üstü 450k
Şans işte.
Eski vbet olsaydı ana bakiyendeki tüm tutar çekilebilir olurdu. Otomatik ödeme vardı zaten çektiğin an hesabına gelirdi. Ama Bakteri virüs falan olduktan 1 hafta sonra nb olduk artık şüpheli inşallah çektirirler.

Vbet Türkiye'den çekildikten sonra kumar hayatım %90 azaldı. Bence en sorunsuz siteydi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,277
113
Şans işte.
3 gün önce bir dosta kazı kazandan çıkan 500k nakiti tek seferde ödedi hiçbir çevrim istemeden. Bunu da rahat ödemesi lazım