Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Volkan Demirel'den Fenerbahçe Maçı Yorumu

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

VavaCars Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Volkan Demirel için imza töreninde açıklamalarda bulunuyor. Demirel, ''Yarınki Fenerbahçe maçı benim için çok duygulu olacak.'' dedi.

Genç teknik adam, ''Önemli bir takıma geldim, şu anda doğru zamanda ve doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Yarınki Fenerbahçe maçı benim için çok duygulu olacak. En iyi şekilde çıkıp elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Göztepe maçında gol atıp kendisine koşan Caner Erkin ile ilgili ''Caner'in Göztepe'ye attığı gol beni çok mutlu etti.'' dedi.
Transfer süreci ilgili de konuşan Demirel, ''Şu an transfer konusuna fazla eğilemedik, genç oyunculara elimden geldiğince süre vermeye çalışacağım.'' yorumunu yaptı.

Genç teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar:
''Hedeflerimiz çok büyük. Karagümrük’ü elimden geldiği kadar, düşüncelerimle, katkılarımla, aklımdakilerle bir yere getirmek için bir söz verdim. Bunun için elimden geleni yapmaya çalışacağım.''
''Şimdiye kadar çalıştığım teknik direktörlerden çok şey öğrendim. Zico'yu babam gibi görüyordum.''