- 5,505
- 5,948
- 113
Beyler ben uyuyorum sizde boşuna takip etmeyin bu bilmem ne çocukları değil 116 sayı 105 sayı atamazlar adamlarda üçlük yok bisey yok buraya kadarmış cümleten iyi geceler
Aynen, paranin onun eline geçip geçmediği bile muamma. Dost bı el at da şu son adım bitsinGeçtimi acabatrolledi bizi gittib
Hayırlı geceler ama ikinci per bı umutBeyler ben uyuyorum sizde boşuna takip etmeyin bu bilmem ne çocukları değil 116 sayı 105 sayı atamazlar adamlarda üçlük yok bisey yok buraya kadarmış cümleten iyi geceler
Dost bunlar bu basketle ikinci per 70 atamazHayırlı geceler ama ikinci per bı umut
Minne uçtu kafan guzelken oynama bı daaDost bunlar bu basketle ikinci per 70 atamaz
Aynen son 2 saniye nasıl geldi üçlük anlamadım ama güzel olduBu son üçlük umitlendirdi tam 60 lazım hadi beee
Valla öyle son üçlük gelmese bırakıp uyuyordum 1 saniyede gelen üçlük kuponu wonlatir mi acabaa50 bile zorken 56 çıktı ilk per
Gorecez şimdi dost biraz hızlı baslarlarsa durmazlar daha daValla öyle son üçlük gelmese bırakıp uyuyordum 1 saniyede gelen üçlük kuponu wonlatir mi acabaa