- 1,444
- 614
- 113
Çekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
Sen 2 kişi seçiyorsun dost konu roll konunun içinden seç iki kişiÇekiliş için shellac mı etiketleniyor daimon mu
Şimdiden bol şansÇekimden sonra holiye atıp 2 özel alıcam akşama gelirlerse yine 2 kişi 500
Diğer türlü de beğenip destek vermeyenlere gidecek ödülÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
olur reis zaten 15 16 kişi beğenmiş kupon geldiği andan itibaren , etiketle çekiliş yapsınlarÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
Bnde öle knk tek degilsinÇekilişmi bende rol konusu hazırlıyodum 😄😄
Shellca yaz ama o da istedine Ulaş diyecek dostum herkesin yaptığı gibi gözüne çarpan iki kişiye dm atÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
Çekiliş destek verenler arasından şansımız olsa daha adil olurdu ama oda olmuyor diye biliyorum sadece beğenen diyeDiğer türlü de beğenip destek vermeyenlere gidecek ödül
Can kalbinin güzelliği yeter bence sen seç.Çekimden sonra holiye atıp 2 özel alıcam akşama gelirlerse yine 2 kişi 500
İnş ben seçiliriim dostÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
kesene bereket@egehandro @RamizAmca iban salar mısınız
Abi benide seçme şansın varmı ya of@egehandro @RamizAmca iban salar mısınız
Dostum istersen ben seceykm kendimi feda ederek bende rol istemiyrum yolsuzuz amaÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
Sen akşama aklımdasınAbi benide seçme şansın varmı ya of
Bol şanslar dostKasa 1590 2 adım basket yapıcam gelirse 1 kişi 500tl
Biz kullanıcı adından kaybettik 😂@egehandro @RamizAmca iban salar mısınız
Yapamazsın 2 kişi seçÇekiliş yaptırsam olmaz mı diğer türlü hak geçer aklımda kalır diğerleri
Sağol kesene bereket, bende kazanırsam eğer bu konuda olan birisine şans atarım@egehandro @RamizAmca iban salar mısınız