- 1,039
- 482
- 83
🤣Sitenin ismi vurdurdum olsaymış daha iyi olurmuş 😂
🤣Sitenin ismi vurdurdum olsaymış daha iyi olurmuş 😂
Boyun posun devrilsin hemi
Neden ?Boyun posun devrilsin hemi
Estağfurullah kral , espiri olarak yazdım kötü niyetimiz yok yanlış anlama sakın. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ne diyeyimNeden ?
Anladım zaten bende makarasına sordum neden diyeEstağfurullah kral , espiri olarak yazdım kötü niyetimiz yok yanlış anlama sakın. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ne diyeyim
İyi olsa ne olacak ki dolandırıcı bunlarKötü bonus
Link açılmıyo ?Domaldım27.com
BonussoftEvet gelmiş geçmiş en büyük site hem de çakalın önde gideni üç kağıtçı dolandırıcı la bunu niye paylaşıyorsunuz bunların özelliği sağlam bir siteyi veriyorlar kampanya var diyorlar para yatırtıyorlar tamam orası sağlam site ondan sonra kampanyadan sonra 3 gün sonra eklenecek diyorlar ve peşine de yeni 10 kişilik daha açalım mı diyorlar geçen gün 50 60 bin lira tokatladılar bir grubu telegram'da ve utanmadan bunu paylaşıyorlar utanmadan terbiyesizler
Senin salakliginSakın uğraşmayın. Çevirimi yaptım. 500 TL düzenlendi bakiye. 500 TL yatır 1000 TL çek dediler. Ama 3 gün boyunca minimum çekim 3000 TL kaldı sitede. yani 2500 yatırayım diye ellerinden geleni yaptılar. Bonus süresi biter bitmez ne hikmetse minimum çekim 1000 TL geldi bi anda. Yazıklar olsun ne diyim))
He o orreler yağladı etti. İlgi budalası o sayfa hemde aşırı. Saçma sapan siteleri sponsor alıyorlar ve aff olmayan kimseye gram yardımcı olmuyorlar. Gerçi oraya güvenip falan sitelere üye olmayın çünkü kendilerine hayırları yok.sadece dertleri reklam ve para.Bonussoft