Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vurdum 1000₺ Deneme Bonusu

corciya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
607
161
43
Evet gelmiş geçmiş en büyük site hem de çakalın önde gideni üç kağıtçı dolandırıcı la bunu niye paylaşıyorsunuz bunların özelliği sağlam bir siteyi veriyorlar kampanya var diyorlar para yatırtıyorlar tamam orası sağlam site ondan sonra kampanyadan sonra 3 gün sonra eklenecek diyorlar ve peşine de yeni 10 kişilik daha açalım mı diyorlar geçen gün 50 60 bin lira tokatladılar bir grubu telegram'da ve utanmadan bunu paylaşıyorlar utanmadan terbiyesizler

Shape01

Millet karı gibi aç Çığlık çığlığa Mokokoyuz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
379
166
43
Estağfurullah kral , espiri olarak yazdım kötü niyetimiz yok yanlış anlama sakın. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ne diyeyim
Anladım zaten bende makarasına sordum neden diye :) sıkıntı yok

captan10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
441
194
43
Yatırımlı deneme atmayın be kardeşim para olan adam ne gezer burda

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
261
115
43
Her önüne gelen betco dan site açarsa vurdum çaktım caktirdim daha nicelerini duyariz

corciya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
607
161
43
Arkadaşlar bu konuyu neden kapatmıyoruz dolandırıcı dolandırıcı dolandırıcı geçen gün 60 bin lira dolandırdılar milleti telegram grubunda hala niye duruyor ki neden paylaşılıyor bunu direkt paylaşan adam bunu biliyor

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
605
167
43
Evet gelmiş geçmiş en büyük site hem de çakalın önde gideni üç kağıtçı dolandırıcı la bunu niye paylaşıyorsunuz bunların özelliği sağlam bir siteyi veriyorlar kampanya var diyorlar para yatırtıyorlar tamam orası sağlam site ondan sonra kampanyadan sonra 3 gün sonra eklenecek diyorlar ve peşine de yeni 10 kişilik daha açalım mı diyorlar geçen gün 50 60 bin lira tokatladılar bir grubu telegram'da ve utanmadan bunu paylaşıyorlar utanmadan terbiyesizler
Bonussoft

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
Peki Bebeğim Diyince Vur Bana Diyen Şahıs Da Bizi Görecek mi🤣

Stbygul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
90
28
Sakın uğraşmayın. Çevirimi yaptım. 500 TL düzenlendi bakiye. 500 TL yatır 1000 TL çek dediler. Ama 3 gün boyunca minimum çekim 3000 TL kaldı sitede. yani 2500 yatırayım diye ellerinden geleni yaptılar. Bonus süresi biter bitmez ne hikmetse minimum çekim 1000 TL geldi bi anda. Yazıklar olsun ne diyim :)))
Senin salakligin

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,105
113
He o orreler yağladı etti. İlgi budalası o sayfa hemde aşırı. Saçma sapan siteleri sponsor alıyorlar ve aff olmayan kimseye gram yardımcı olmuyorlar. Gerçi oraya güvenip falan sitelere üye olmayın çünkü kendilerine hayırları yok.sadece dertleri reklam ve para.