Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 | 4'lü 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
9.99

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,453
21,968
113
Eskiden yaptıkta sizin kadar dağıtım yapamadık tabi iş vardı yoğundum şimdi işten ayrıldık daha fa foruma girebiliyorum ama listedeki arkadaşlar kadar yapamadık onlar gerçekten çok dağıtım yaptı
Bu işi azı çoğu olmaz dost
Kazanırsan dağıtım yaparsın kazanamazsan yapamazsın ama seni bilirim sorun yok
Önemli olan düşünmek az çok demeden

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Haylan ban yedi misal adamin multi hesabi bile yok bu Beşiktaş yüzünden kalkar isimili üyede Beşiktaş mis adam için sorun olmaz farklı hesaplar ile gelip yine milleti koparır

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,453
21,968
113
@akin1996 senle alakalı olmayan mezvuya dalma boşver zaten agresif adamsın heran ban yeme potansiyelın yüksek swn kupon takip et kardeşim 😅😅

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,852
7,080
113
Küfür olmadığı sürece forumda dolandırmak serbest. Para alışverişi yasak denilip geçiyor
Aslında burda modlar hakli hep uyariyolar, bir de şu mesele var abi arkandan 50 kisi sana hirsiz diyo gel hic degilse inkar et, hic bisey olmamis gibi takiliyo adam burda

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,884
8,321
113
AynisinAynisinabaktim besiktas da dağıtım icin vermemis bana parayi demiş kendi parasingibi davranmis yani
allahsız ya ulan dagıtım için bile vermediyse ananın babanın oglumu la adam 10k sana hediye edecek çakala bak hele arkadaşına bile 1k anca atıyor gang

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,852
7,080
113
@akin1996 senle alakalı olmayan mezvuya dalma boşver zaten agresif adamsın heran ban yeme potansiyelın yüksek swn kupon takip et kardeşim 😅😅
Yok abi ben hic ban yemedim heralde burda kimseyle isim olmazda, iyi niyetli bi arkadasti o parasinin gitmesine uzuldum baya ondan merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...