- 4,836
- 1,719
- 113
@tahir1603 özledim neredesin be dostum
Hahahaha valla bugun iyilik melegi modu aktif kanka. Ödülü gece lidertadoresde ezelim saga sola saldirmaya baslarizNedense bunu hatirlatti puahhaha
Tebrikler
Ortak kupon çıkaralım dost kim var gözüne kestirdinHahahaha valla bugun iyilik melegi modu aktif kanka. Ödülü gece lidertadoresde ezelim saga sola saldirmaya baslariz
@AllanSaintMaximin kardesimm nasilsin hos geldin
Ödesinde beklemesi kalsın ya sıfırlasaydın kendini böyle motive etBiz bu parayı sabaha kadar bekleriz muhtemelen
Hosbulduk kardesım uçurmuşsun dolandırıcılardan birini@AllanSaintMaximin kardesimm nasilsin hos geldin
Havale cekmiyon dimi knkBiz bu parayı sabaha kadar bekleriz muhtemelen
Independiente riestra 2Ortak kupon çıkaralım dost kim var gözüne kestirdin
Abi vallahi hikayeyi duysan çok acayipÖdesinde beklemesi kalsın ya sıfırlasaydın kendini böyle motive et
Kripto verdim kankaHavale cekmiyon dimi knk
Şans geldi mi 100 200 den de gelio isteAbi vallahi hikayeyi duysan çok acayip
Sabah kalktım sifirdim. Yakın bir dostum 500 lira gönderdi bana çok sikisigim biseyler yap dedi. Attım 4'lu kombine 1 sayıdan gitti. Dedim olum olmadı. Sonra bir 500 daha attı. Bir kombine attım 5 k verdi. Sonra bir önceki konu işte 5 k yaptım kombine 60k aldım. Sonra 45k borç kapattım. Kalan 10 k ile de bunu yaptım nasipte varmış cidden
Iyi bari cnmKripto verdim kanka
Binlerce havale yapmisz dost bu saatten sonra kriptoda havakede valla onemsemiyeumHavale cekmiyon dimi knk
Bende 2k para ile kac ay önce çok büyük bir tutar çekip borçları sifirlamistim o gün aklıma geldi sen yazınca hayat hep snaa kötü taraftan bakmaz bazen güler de dostAbi vallahi hikayeyi duysan çok acayip
Sabah kalktım sifirdim. Yakın bir dostum 500 lira gönderdi bana çok sikisigim biseyler yap dedi. Attım 4'lu kombine 1 sayıdan gitti. Dedim olum olmadı. Sonra bir 500 daha attı. Bir kombine attım 5 k verdi. Sonra bir önceki konu işte 5 k yaptım kombine 60k aldım. Sonra 45k borç kapattım. Kalan 10 k ile de bunu yaptım nasipte varmış cidden
Senin kalbin temiz kardeşim nasibinde varmış olmuş bayram öncesi moral oldu sanaAbi vallahi hikayeyi duysan çok acayip