- 30,342
- 3,782
- 113
107
Eğleniyom kanka 😀La kupon yarına ertelendi baskette iyi gidiyor çoğu gitmis neyi sayiyon merak ediyorum
Kardo bu kupon 24 saat bekler iptal var çünkü dubai gelir iptal olan maç beklerÇok iyi sayı çıkıyor
Yarına kaldı kupon say da her sayıyı sayma 10-20 sayıda bir say kasmaaaEğleniyom kanka 😀
Onu biz de biliyoruz kardom. Olaya hakimizKardo bu kupon 24 saat bekler iptal var çünkü dubai gelir iptal olan maç bekler
Yarın ben yokum sen getir kuponu 😀Yarına kaldı kupon say da her sayıyı sayma 10-20 sayıda bir say kasmaaa)
Basket gelirse 24 saat bekleyecek iptal maç var çünküYarın ben yokum sen getir kuponu 😀
İade olacak zaten. Basket de geldi artık getirecek bir şeyi kalmadı. Tebrik edip geçeceğizYarın ben yokum sen getir kuponu 😀
Biliyom usta basket bu saymak güzelBasket gelirse 24 saat bekleyecek iptal maç var çünkü
İyi bakalimBiliyom usta basket bu saymak güzel
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 978791
@Barrios dostumla ortak kuponumuz gelirse 3-5 dosta ulaşırız mutlaka
Bu arada beyler bu Katar maçı iptal olmuş, ne zamana ertelenmiş veya sebep nedir bilen bir dost yardımcı olabilir mi
La sen tersinden mi kalktın bugün ne desek ters yapıonOnu biz de biliyoruz kardom. Olaya hakimiz