- 9,345
- 13,445
- 113
Yine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Bol sans dostYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
bol şansYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Bol şans kardasYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Kontra çok hızlı gelıyor alkmar atabılırde gırme o macaDostlar GS nasildi izleyemedim çevirir mi
Dostlar GS nasildi izleyemedim kazanır mi
Az çok hızlı çıkıyor bence taraf bahsi çok riskliDostlar GS nasildi izleyemedim çevirir mi
Bolsanslar kardeşim..Yine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Hoşgeldin abiBolsanslar kardeşim..
nerelerdesin sen ihtiyar çıplak gezdin üşüttün müBolsanslar kardeşim..
Bol şanslarYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Baskette cok mac var futbolu alip oraya gec hemen benceİlk kupon için tavsiyelere açığım baktığınız maç varsa diğerini zaten basket roll şeklinde yapicaz