Sildim senden ricam sil msj bilmiyor dumKonuda konu sahibi konusmadigi bir insani etiket edip konuya dahil etme kardes
Sildim senden ricam sil msj bilmiyor dumKonuda konu sahibi konusmadigi bir insani etiket edip konuya dahil etme kardes
Aynen Brezilya ligi puahaBrezilya futbol üst bende yok kanka. Sevmem bu kahpeleri. Umarım gelir ve
bol şanslar ihtiyarEpeydir acmiyorduk bakalım paslanmış mıyız. Maksat dostlarla sohbet muhabbet olsun hepimize bol kazançlar olsun dostlar
Şimdi dua mı beddua mı etsem bilemedim. Dua ile başlayayım gidişat kötü olursa akabinde okkalı bi beddua ile durumu tersine çeviririzKalp gözün acıkmış dost. Duaya ihtiyacimiz var. O işler sende 😂
En güzeli 😁Şimdi dua mı beddua mı etsem bilemedim. Dua ile başlayayım gidişat kötü olursa akabinde okkalı bi beddua ile durumu tersine çeviririz
İşimiz bedduaya kalmasın güzel bunca zaman sonra rol acmisiz başarıya ulaşalım insallahŞimdi dua mı beddua mı etsem bilemedim. Dua ile başlayayım gidişat kötü olursa akabinde okkalı bi beddua ile durumu tersine çeviririz
🙏🏻🙏🏻İşimiz bedduaya kalmasın güzel bunca zaman sonra rol acmisiz başarıya ulaşalım insallah
Hadi bakalımGelecek gelecek maç temiz daha güzel, gelmemesi için bir sebep yok