- 33,037
- 12,323
- 113
Bol sans dostEkli dosyayı görüntüle 819009
Şöyle bir ikili yaptık dostlar, gelirse çekime gider, 2-3 dosta güzellik yaparız biraz dinlenelim, göz ucuyla takip edelim bakalım
Bol sans dostEkli dosyayı görüntüle 819009
Şöyle bir ikili yaptık dostlar, gelirse çekime gider, 2-3 dosta güzellik yaparız biraz dinlenelim, göz ucuyla takip edelim bakalım
Puahah valla helal oder öder neden odemesinAz önceki kaybettiğimiz siteden kayıp bonusu talep etmiştim verdi şansa. Şu kuponu yaptım inşallah öderler, ödeme gelirse zararrsiz atlatmiz oluruz kanka
Ekli dosyayı görüntüle 819012
O ligte 5 dakika da hersey değişebilir ev 5 dakika da çevirebilir depte 2 yi atabilirBu stjarnan maç onu baya favoriydi, dep kırmızı da yemiş bakalım neler olacak
Tipik 2/1 izlanda fixed match dostKolay olanı ben aliyorum futbol bende o zaman puaha
Gun sonu bide 200 fs verliyor dost onuda alAz önceki Fransa'da tek sayıdan yatmanın intikamı alındı yani
GelmisAz önceki kaybettiğimiz siteden kayıp bonusu talep etmiştim verdi şansa. Şu kuponu yaptım inşallah öderler, ödeme gelirse zararrsiz atlatmiz oluruz kanka
Ekli dosyayı görüntüle 819012
2 gelecek birazdan sen daha yenimi gol diyorsun yaslanmissin vallaha puahaKoydu 1-1
Dakika yazmayalım be sınanim gol olunca gol yazsak yeterliDk 56 1 1
3. Çeyrekte 7-8 yapsalar baya rahatlarizTipik 2/1 izlanda fixed match dost
Döner birazdan
Portekiz 10 fark lazım ikinci yarı o daha kritik
Korner gffdDakika yazmayalım be sınanim gol olunca gol yazsak yeterli
1.5 ustu 1.29 olmus bu futbol icerde büyük ihtimal sen basketi hallet dost en sevdigin spor dalı basket zaten seninKorner gffd
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 819009