- 9,336
- 13,437
- 113
Valla yüzde 50 freebet almıştım, bir üçlü kombine salladım simddi bakalım dost hayirlisii, sağol güzel dileklerin içinAh kardom ah sağlam git bari bunu
Valla yüzde 50 freebet almıştım, bir üçlü kombine salladım simddi bakalım dost hayirlisii, sağol güzel dileklerin içinAh kardom ah sağlam git bari bunu
Para coksa gonderseydin dost bizde rol yapardikYanlış zamanda para geçti elimize bütün maçlar bitmiş tabi normaldir böyle dost. Senden tenis tüyosu alsaydık keşke 😅
1 tur daha döneceksen söylerim istersen dost, şans bu.Yanlış zamanda para geçti elimize bütün maçlar bitmiş tabi normaldir böyle dost. Senden tenis tüyosu alsaydık keşke 😅
Bol sanss dostValla yüzde 50 freebet almıştım, bir üçlü kombine salladım simddi bakalım dost hayirlisii, sağol güzel dileklerin için
Bir sonrakine kısmetse olur diyelim dost tşk ediyorum tekrardan1 tur daha döneceksen söylerim istersen dost, şans bu.
Yok yav bir tane promokoddan yakaladık, aldığımız gibi gitti zaten bakalım erhanim 😅Para coksa gonderseydin dost bizde rol yapardik
Gecmis olsun dostYok yav bir tane promokoddan yakaladık, aldığımız gibi gitti zaten bakalım erhanim 😅