- 9,336
- 13,437
- 113
@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Bol şans@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Bol sans dost@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Holgeldin dost, keyifler nasılBol sans dost
Valla az once rol yaptik başarılı oldu da 50 kisi para istedi forum ölmüş ağlayanı yok dost bu nedir ole puabaHolgeldin dost, keyifler nasıl
İnsan kimseyi de kırmak istemiyor sonra kendine kalmıyor vallahi 😂Valla az once rol yaptik başarılı oldu da 50 kisi para istedi forum ölmüş ağlayanı yok dost bu nedir ole puaba
Valla satir satir yazıyorum millete 1 saat oldu hala yazıyorum puabaİnsan kimseyi de kırmak istemiyor sonra kendine kalmıyor vallahi 😂
Bol şanslar dost@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Kolay gelsin Erhan kardeşim, kaazansan da ayrı dert ya valla doru diyorsun 😂 ben bir gece burada 25 k dağıttım, sabah kalktım sigara parası kalmamıştı puxusuuhwValla satir satir yazıyorum millete 1 saat oldu hala yazıyorum puaba
Bol sanslar.@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Bol şans reisss@Fterim1905 kardeşim destek attı, biz de seriden 2 adım atıp bir arkadaşa paslarız
Çok iyi tercih tebrikler
Hoşgeldin dostÇok iyi tercih tebrikler
Hoş buldum dostum bol şansHoşgeldin dost
Bol şanslar dost