- 20,995
- 17,587
- 113
Yok lan sol kazandan 1 gb çıkmış 9 gündür onunla ara ara foruma giriyorum diyordu ama yalan her rolle yazıyorduUlan roll takıp ederek 20 gb nasıl bıter esrefı mı takıp ettın
Yok lan sol kazandan 1 gb çıkmış 9 gündür onunla ara ara foruma giriyorum diyordu ama yalan her rolle yazıyorduUlan roll takıp ederek 20 gb nasıl bıter esrefı mı takıp ettın
Ulan bakıyorum bakıyorum dakika 1.57 acaba mola mı diyorum en son sen kupon atınca farkettim 😂Ee abi basket kaç kaç arada bir bak sen pysyyau
O gol geleli 20 dk oldu 😂3-1 futbol len
AbimUlan bakıyorum bakıyorum dakika 1.57 acaba mola mı diyorum en son sen kupon atınca farkettim 😂
Hayır yazdığıma birde gülücük atmışsın desene kanka maç bitti diye 🤣
Acemı macı neden takıp edıyorsun burdan yazanlardan skor yazcaksınUlan bakıyorum bakıyorum dakika 1.57 acaba mola mı diyorum en son sen kupon atınca farkettim 😂
Hayır yazdığıma birde gülücük atmışsın desene kanka maç bitti diye 🤣
Basketbol bitmeden Ben çocuğun yatağını falan kurdum da geldimO gol geleli 20 dk oldu 😂
Ben kokuyu aldim geldim valla hocam dkkddkKonu her wondan sonra iyice kalabaliklasiyor hikmeti suali ne ola ki
Hocam allahtan kul hakkina girmeyen bi arkadaşımız yapiyor şükürKonu her wondan sonra iyice kalabaliklasiyor hikmeti suali ne ola ki
Öğrencem zamanla dur daha acemiyiz hakanın rollinglerde takılmam lazım biraz 🤣Acemı macı neden takıp edıyorsun burdan yazanlardan skor yazcaksın
Eski formunu kaybetmişsin Metin Hocam, şimdiye konuda en az 5 kişi banlanmıştı yoksa. Ben forumu birakip, çay sigara ya gidiyorum.Acemı macı neden takıp edıyorsun burdan yazanlardan skor yazcaksın
HoppÖğrencem zamanla dur daha acemiyiz hakanın rollinglerde takılmam lazım biraz 🤣
22 15 ten 22 25 verdıler macı yazın aklıma geldı hakaret dolu hemde75 atın yiyin çocuklar
Ayıpsın dost sen gelebilirsin, yerimi sana bırakırım ayakta konuyu takip ederim.Ben kokuyu aldim geldim valla hocam dkkddk
Hocam git gel de su profil fotosunu lenin falan yap birazda sosyalZM komunizm roleplay yapalim. Ins masallah demekten icim sistiEski formunu kaybetmişsin Metin Hocam, şimdiye konuda en az 5 kişi banlanmıştı yoksa. Ben forumu birakip, çay sigara ya gidiyorum.