- 9,326
- 13,435
- 113
40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂İşin gücün yok 40 dj bekle
40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂İşin gücün yok 40 dj bekle
İlk çeyrek clevand dan aldım ms clevand dan aldım 3.ceyrek atlanta diye fisildadilar sanki orda bi matematik yanlışı yaptık belli ki ahhxhxNba i artik sana sorucaz sonra tersini oynicaz puhaha
İnternet çekmiyor bakamıyorum bu konuda sabitim affet artıkFavori olan takim yenik ful isabetli şut çekiyor o rahat atar orani da yok diğer 2 macta da 1 er gol oldu bir mac yakacak gibi ev kırmızı yedi ilk yari dep 4 tane attı belki salarlar 1 tane ev atar belli değil ilk yarilar bitti 3 macta da gol cikti bakalim ikinci yari ne olacak
Playoff eşleşmesi bu muhtemel 20 güne oynarlar hahxhdVurucu kupon attı sandık maçı bulmaya gidiyodum artık bu internetle yarina kadar uğraşırdım 🤣
Abi biz yine basket aldık ama yarın gece sonucu yazarsın sen 😂😂😂İnternet çekmiyor bakamıyorum bu konuda sabitim affet artık
Bol bol şans
Esref konu aciyor ama 2 3 adim da bir odul atiyor dost esrefi yedirmem size puaha40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂
Biz Sabrı geniş adamlar değiliz kardeşim40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂
İki misli demek istemiştim abiO siteye üye bile değilim dost
Futbol anlarım severim bu lanet basketi anlamıyorum hele o handikap falan yazıyorya çıkamıyorum işin içinden futbol rollingi iyi 😂Playoff eşleşmesi bu muhtemel 20 güne oynarlar hahxhd
Vay sağolasın 😀Vay hoşgeldin kardeşim, ben de diyodum biseyler eksik
Kral adam 1 haftadi 30 40 k rahat dagitmistir daha ne yapsın puaha40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂
Bet bin calipso. Hep binlik bet oynuyor bu zaten gaddarim.Bide bedbin var
Zaten gelirse 1 adim daha atıp 10 çekeriz hesap ta senin para da sana gelecek sorun yok puahaİnternet çekmiyor bakamıyorum bu konuda sabitim affet artık
Bol şans
Konu acsa da oraya gitseler biraz40 dk ne ki resadim bugün baktım adamlar 3 gündür sayıyor 😂😂
@tahir1603 e sor bende o önerdiği için 2 defa yatirim yaptimİki misli demek istemiştim abi
Bilader sen eskilerdenmisinKonu acsa da oraya gitseler biraz
Sorum hele@tahir1603 e sor bende o önerdiği için 2 defa yatirim yaptim