- 24,683
- 26,022
- 113
Hesap değiştir bidahkine hshdhdNerdd normalde kg bahsielrim geliyor du haylanin cenabet hesabin da olmuyor puaha
Hesap değiştir bidahkine hshdhdNerdd normalde kg bahsielrim geliyor du haylanin cenabet hesabin da olmuyor puaha
82 83 tu galibaKaç lazımdı
Bu hareketinden dolayı başkan olsaydım 200 elmas daha eklerdim sana. İyi yakaladin helal olsun dost sana.Bildirildin
Kardeşim Shaktar ile alkmar maç yapıyor hadi anlamıyorsun eyvallah birisi 2.75 birisi 6 oran 6 orana gol atar oynuyorsun benim hesabımın ne suçu var her gün abdest alır 😂😂Senin hesap ta var bir cenabetlik galiba
Ne demek odul yok 12 saat roll takıp ettık ınternet paketımız ne olucakNe ödülü kardeşim ödül yok ki konuda
Ferdi sen misinUlan maç 68 te takıldı kaldı
YoooFerdi sen misin
Hangi maclar kaldiNerdd normalde kg bahsielrim geliyor du haylanin cenabet hesabin da olmuyor puaha
Sinan yedi muz gibi sidşdşNe demek odul yok 12 saat roll takıp ettık ınternet paketımız ne olucak
Seni @Barrios'a havale ediyorum doğru yeri gösterir.Ne demek odul yok 12 saat roll takıp ettık ınternet paketımız ne olucak
Kuponu buldum sizin için
Alkmaar Hollanda da takımı shaktar ülkesi savaşta la kadroların da oyuncu mu var adam akilli ona rağmen 3 attilarKardeşim Shaktar ile alkmar maç yapıyor hadi anlamıyorsun eyvallah birisi 2.75 birisi 6 oran 6 orana gol atar oynuyorsun benim hesabımın ne suçu var her gün abdest alır 😂😂
Nerde @Hayroo kankam
5 dakkada 4 sayı gelir miKuponu buldum sizin için
Alayı genc brezılyalıAlkmaar Hollanda da takımı shaktar ülkesi savaşta la kadroların da oyuncu mu var adam akilli ona rağmen 3 attilar