Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,317
21,739
113
Karsilikli birseyler oldu doğrudur şu yaptiginda çok dogru bir davraniş.. bir karsilikli özür dilenir konu kapanir bu kadar basit
Adam para dağıtıyor yardımcı olmaya çalışıyor çoğu kişiye ama nedense her rolünde Kaos oluyor birkaç kendini bilmez yüzünden
Adam hep iyi niyetinden kaybediyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,967
54,136
113
Yok reis o bana başka bir hakaret etti ona istinaden dedim ben. Hatam varsa vurucu dan özür dilerim. Eğer benimle alakali durum düzelecekse @Shellac reisim eğer kurallara aykırılık olmayacaksa arkadaşın banı kaldırırsanız sevinirim
Sayin shell konu tatliya bağlanabilir bence tabiki son karar sizde ama eğer mümkünse şuan olmasa da yarin sabah ban açılabilirse çok iyi olur @Shellac

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Adam para dağıtıyor yardımcı olmaya çalışıyor çoğu kişiye ama nedense her rolünde Kaos oluyor birkaç kendini bilmez yüzünden
Adam hep iyi niyetinden kaybediyor
Sen adamsın dostunu böyle savunan insan baştacıdır , keşke senin gibi bir gardaşım olsa şu gerçek dünyada sırtım yere gelmezdi gözlerinden öperim adamsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...