- 39,240
- 32,889
- 113
Sağlam dolandırılmadım parça parça toplu halde keşke tek bir kişiden sağlam tokat yeseydikBana devret ben uğraşırım
Sağlam dolandırılmadım parça parça toplu halde keşke tek bir kişiden sağlam tokat yeseydikBana devret ben uğraşırım
Ibanin patlak yoksa ayıp edigonİlk 2 çeyrekte parayı alıp bana ulaşmadığın için ahım tutmuş
Sana iş bulmak lazımIbanin patlak yoksa ayıp edigon
Samimi olma dedim sana akdjjsskPanel de tehlikeli bu çocuk harbi ilkokul öğretmenimi buldu
Faiz ekler miktarı büyütürdükSağlam dolandırılmadım parça parça toplu halde keşke tek bir kişiden sağlam tokat yeseydik
Valla bi yerden engelledim kalanlardan engellemem lazım herhaldeSamimi olma dedim sana akdjjssk
Adama kuzenlerin varmış diyorum tanımıyo 9 tane dedim 7 var zannediyomuşSamimi olma dedim sana akdjjssk
Ben çalışıyorum zaten istediğim zaman para lazım değil bana inanSana iş bulmak lazım
Nasıl çalışıyon la hep forumdasınBen çalışıyorum zaten istediğim zaman para lazım değil bana inan
HahahahahahahshshjaahjaahjaajajajajaaAdama kuzenlerin varmış diyorum tanımıyo 9 tane dedim 7 var zannediyomuş
İstediğim zaman çalışıyorum ayın 5 günü maks ihtiyaçlarımı karşılıyor kendi cebimden gördüğün kuponlara ve görmediğin kuponlara 1 lira vermiyorumNasıl çalışıyon la hep forumdasın
Hayalimdeki iş bende yapmak istiyorumİstediğim zaman çalışıyorum ayın 5 günü maks ihtiyaçlarımı karşılıyor kendi cebimden gördüğün kuponlara ve görmediğin kuponlara 1 lira vermiyorum
Çok okuman lazımdı kardeşimHayalimdeki iş bende yapmak istiyorum
Okuduk zaten detay ver yaparım benÇok okuman lazımdı kardeşim
Ücretli danışmanlık veriyorum kardeşimOkuduk zaten detay ver yaparım ben
Yav bırak geyiği ne işiÜcretli danışmanlık veriyorum kardeşim
Mini yazılımlar bilgisayar programcılığı mezunuyum anket işleri kobilere broşür falan minimal işlerYav bırak geyiği ne işi
Ee yaparım bunu ben pc var bendeMini yazılımlar bilgisayar programcılığı mezunuyum anket işleri kobilere broşür falan minimal işler
Çevrendeki kobilerle görüş yap aga devamlı iş değil benimki zaten yazın otelde çalıştım havuz da turistlerle takıla takıla muptezel olduk iyice böylesi daha iyi geliyor banaEe yaparım bunu ben pc var bende
Kobi ne demekÇevrendeki kobilerle görüş yap aga devamlı iş değil benimki zaten yazın otelde çalıştım havuz da turistlerle takıla takıla muptezel olduk iyice böylesi daha iyi geliyor bana