- 48,773
- 20,137
- 113
Canın sağolsun dostum🥺
@vurucu999
@vurucu999
Uzun vadeli oynayın Fenerbahçe şampiyon olur falan iki muhabbet edemeden lose oluyor konu Haydaa geçmiş olsunSaglik olsun dost @vurucu999
Hocam dualar tutmuyor mercimek firin isi mi vardi bugun yoksaUzun vadeli oynayın Fenerbahçe şampiyon olur falan iki muhabbet edemeden lose oluyor konu Haydaa geçmiş olsun
Dua bitmeden maç bitiyor tabi tutmaz biraz vakitli oynasalar banko yoksaHocam dualar tutmuyor mercimek firin isi mi vardi bugun yoksa
Cok dogru konustunuz hocamDua bitmeden maç bitiyor tabi tutmaz biraz vakitli oynasalar banko yoksa
Biraz aceleye getirdik hocam haklısın alırken hatta bu fırsat kaçmaz diye almıştım varmış bir ibnelikDua bitmeden maç bitiyor tabi tutmaz biraz vakitli oynasalar banko yoksa
Hocamin huzurunda ibnefalan tövbe tovbeBiraz aceleye getirdik hocam haklısın alırken hatta bu fırsat kaçmaz diye almıştım varmış bir ibnelik
Bol şans 🙏
Neuzubillah diyelim son 7 dakika
Varol abi inşallah yoksa çok hızlı yatmış olucazBol şans 🙏
Üzdün umarım devam eder ilk adım bir geçse gerisi gelirdeVarol abi inşallah yoksa çok hızlı yatmış olucaz
Hocam benim be senin gibi bir önderin normalde altında siyah Mercedes olması lazımdi bak muadillerine sendeki bu ümmet aşkı nedirNeuzubillah diyelim son 7 dakika
Bunu nerde takip edecez yine betco fake mac mi acmis
Bol şans kral
Bol şanslar
Zor gibi Umarım gelir