- 15,904
- 13,137
- 113
Dur hocamiz bi okusun üflesin 2.adima baslamadanNeyse yeni hedefim 10k 2 adım yapalım inşallah dostlar
Dur hocamiz bi okusun üflesin 2.adima baslamadanNeyse yeni hedefim 10k 2 adım yapalım inşallah dostlar
Hepsi senin yüzünden şans duası ettin anam ağladı daha sana inancım yok benim 😂Ben üfleyince slotta bakiye kayboluyor Metin Hocam, fısıldama nasıl oluyor
Kim doyacak la 10k ye 50 yap hedefi puahaNeyse yeni hedefim 10k 2 adım yapalım inşallah dostlar
Gooool
Tovbe tovbe dinden cikarsinHepsi senin yüzünden şans duası ettin anam ağladı daha sana inancım yok benim 😂
Zink gol
Bollllll sans
GoolllGooool
Adam yeni kupona geçmiş wifi arızalı mobilden takip ediyorum oda donmuş kalmış çekmiyor dakika 1.57 de duruyor hala 😂😂😂
Sen naptın kardeşim bizi bırak bizim manzaramiz karanlık 😂Kim doyacak la 10k ye 50 yap hedefi puaha
Golll 3 1
Puayayauyquhwuw abi gel gel 3. Adıma gecicez bizAdam yeni kupona geçmiş wifi arızalı mobilden takip ediyorum oda donmuş kalmış çekmiyor dakika 1.57 de duruyor hala 😂😂😂
Yarım saat var iyi pay birakmissin, agir agir tecvidli okuyayım duayi bari garanti olsun isimiz
Bol şansların olsun dostumm bu sefer olacak🙏🍀Neyse yeni hedefim 10k 2 adım yapalım inşallah dostlar
Benim manzara bile görünmüyor puahaSen naptın kardeşim bizi bırak bizim manzaramiz karanlık 😂
Kendi kendime kahkaha attım ulan ya 😂😂🥲Puayayauyquhwuw abi gel gel 3. Adıma gecicez biz
Bırı vardı sokakta komsunun wıfı den gırıyorum dıyordu o geldı aklımaAdam yeni kupona geçmiş wifi arızalı mobilden takip ediyorum oda donmuş kalmış çekmiyor dakika 1.57 de duruyor hala 😂😂😂