- 49,346
- 54,152
- 113
Neyse basket8 takip edelim belki kisi sayısı azalır eski metin olsa 3 kisi gitmişti bile pauah
Aynen siz daha aktiftiniz senin bi dostun vardi ama adini hatirlayamiyorum kerim beyHocam bizde çok eskiyiz hatta 2017 yılına dayanıyor, ama o zmnlar Edirne cezaevindeydik, sonradan buraya sürgün edildik
Konuyu hatirlamadim valla kusura bakma bı hatamız olduysa😀Mulo hosgeldin. Seni gercekten seviyorum ama bana lütfen birdahakine 5 para etmez adamlar icin ricada bulunma. Yanlis anlamamani umuyorum. Unutmussundur bile hoşgeldin
Acilen göreve çağırıyorum yoksa cidden sıkıntı var ozoskksNeyse basket8 takip edelim belki kisi sayısı azalır eski metin olsa 3 kisi gitmişti bile pauah
Tekelali bey mi ?Aynen siz daha aktiftiniz senin bi dostun vardi ama adini hatirlayamiyorum kerim bey
Yok estf. Senin ne hatan olacak tamamem iyiniyetinden soylemistin e sen bizi kirmyordun bizde seni kirmadik. Sen cansinKonuyu hatirlamadim valla kusura bakma bı hatamız olduysa😀
Nba i bekle dedim snaa puahaAcilen göreve çağırıyorum yoksa cidden sıkıntı var ozoskks
benden de eski mi diye girdim baktım değilmiş@akin1996 da cok eski ama katilmazdi sohbetlere benden de eskiymis hatta dhshsh
Hahahahzha hix gulecdgim yoktu yav oyle birini bile unutmusumTekelali bey mi ?
Aha fosil geldi hahahabenden de eski mi diye girdim baktım değilmiş