- 15,489
- 29,803
- 113
Eyvallah dostum forumda gereksiz adam bitmez çok da umursamamak lazımYok estf. Senin ne hatan olacak tamamem iyiniyetinden soylemistin e sen bizi kirmyordun bizde seni kirmadik. Sen cansin
Eyvallah dostum forumda gereksiz adam bitmez çok da umursamamak lazımYok estf. Senin ne hatan olacak tamamem iyiniyetinden soylemistin e sen bizi kirmyordun bizde seni kirmadik. Sen cansin
Kaç sayı çıkmış ya ben göremiyorum daNba i bekle dedim snaa puaha
O da değilse kim hocam ben sadece dolandırıcılarla dostluk ederim, onlarda genellikle beni dolandırırHahahahzha hix gulecdgim yoktu yav oyle birini bile unutmusum
54 dediler bende takip edecem sımdiKaç sayı çıkmış ya ben göremiyorum da
54 çıktı kralKaç sayı çıkmış ya ben göremiyorum da
Bak diğer tarafta 5 adımlı rolling var metinim tam senlik54 cıktı @vurucu999 kankam
Vurucu şuan bunu düşünüyor, son adimi bilerek kaybetmek için tek maç 8 orana vuracakmış.Neyse basket8 takip edelim belki kisi sayısı azalır eski metin olsa 3 kisi gitmişti bile pauah
Valla hatirlayamadim kerim beyO da değilse kim hocam ben sadece dolandırıcılarla dostluk ederim, onlarda genellikle beni dolandırır
Enses sıkkntı kardesım saolMetin, hayatın ensesi rol açmış 5 adım istersen orda bir totem yap
Ağlıyorum pauahO da değilse kim hocam ben sadece dolandırıcılarla dostluk ederim, onlarda genellikle beni dolandırır
56 güzel kardeşim rica edicem54 bitti sıkı tutunun kazanıyor vurucu9999
Beni bir tek sen anladın beAğlıyorum pauah
Dogru sole ben 54 yazdım dıye mı 54 yazdın cubku bende baskasından bakfım ıns dogrudurBunlar nasil 54 atti la helal