- 7,248
- 3,621
- 113
Başladı maç 28 31
😍Harbi kumarcilar iPhone kullanmaz telefonun herhangi bir yerinde bir kırık olur ve eski model olur bu tip insan varsa çevrenizde kumar oynuyor musun diye sormayın dededen hiç Max aldın mı diye konuya Dalın.😂
Beni dolandırmadığın sürece gerçek dostum olamayacaksın maalesef hocamBöyle düşündüğünü bilmiyordum gaddarim. Bir daha dolandırmam seni.
Bizim rollerde çok sayma olmaz dost genelde zaten biliyon genelde böyle girgirSohbet dönerken rolling ddvam etmesi daha zevkli valla. Diger turlu kalp atisina kadsr yazıyorlar
Tehlikeli yerden köşe vuruşuSohbet dönerken rolling ddvam etmesi daha zevkli valla. Diger turlu kalp atisina kadsr yazıyorlar
Vallahi doğruHarbi kumarcilar iPhone kullanmaz telefonun herhangi bir yerinde bir kırık olur ve eski model olur bu tip insan varsa çevrenizde kumar oynuyor musun diye sormayın dededen hiç Max aldın mı diye konuya Dalın.😂
İnsanlar kıymet bilmiyor bu beni üzüyorBeni dolandırmadığın sürece gerçek dostum olamayacaksın maalesef hocam
Gercekten neden uye olmusuz o tarihte ya dusununce tuhaf oldum2018 de nasıl uye oldunuz kardesım mynet okey vardı ozaman
Onu yazani da gördük maalesefTehlikeli yerden köşe vuruşu
Saga pas sola pasOnu yazani da gördük maalesef