- 21,981
- 18,187
- 113
Nefisle mücadele sonu lose olmuşsun güzel gözlü hocam.Bana ver de gerisi onemsiz
Nefisle mücadele sonu lose olmuşsun güzel gözlü hocam.Bana ver de gerisi onemsiz
İstanbul’a gel bi ara gidek veliefendiye donsuz çıkalım sonra bi aksiyon yaşayalım kdjdjskwakKardeşim benim yıllık hipodrom resmini attircan illa bana hwhdhs
Bu listeyle mücadele etmek büyük şeref. Boş adam yok@Golcümetin @TestoHaylan06 @Calypso13 @Malatyali44 @Erhan2121 @butragueno @Marley @eminehawk @Metings1905 @tahir1603 @akin1996 @Barrios
Dostlar bu kadar adamız ama bütçemiz ona yetmiyor malesef Gönül ister herkese vermek ama epi topu 10k para var.
Reşada sözüm var 2k ona aticam
Hadi 6 k da kendime ayirsam 2 k da burada yazan 4 dosya 500 500 vereyim müsadenizle
Kesene bereket bende roll acayım 2 adım kazanıesam 500 salayım burdan bırıne@Metings1905 @Calypso13 @Golcümetin @TestoHaylan06 dostlar sizi alıyorum en başından beri buradasınız.
Kalan dostlar helal etsin devam edicez zaten
Kesene bereket gülüm zorda kalma durumum yok ama ,yinede razı gelmeyen birisi varsa payımı ona verebilirsin sonra haketmedin yada başka birşey demesinler gönüller kırılmasın@Metings1905 @Calypso13 @Golcümetin @TestoHaylan06 dostlar sizi alıyorum en başından beri buradasınız.
200 yeter be abartma 500 falanKesene bereket bende roll acayım 2 adım kazanıesam 500 salayım burdan bırıne
Kesene bereket dostum@Golcümetin @TestoHaylan06 @Calypso13 @Malatyali44 @Erhan2121 @butragueno @Marley @eminehawk @Metings1905 @tahir1603 @akin1996 @Barrios
Dostlar bu kadar adamız ama bütçemiz ona yetmiyor malesef Gönül ister herkese vermek ama epi topu 10k para var.
Hadi 6 k da kendime ayirsam 2 k da burada yazan 4 dosya 500 500 vereyim müsadenizle
Hangi Arap ama kardesım dünya kadar Arap var@AllanSaintMaximin para araplarda kardesim
Hocam arada kaynadin ama @Barrios kirven guzellik yapacağından suphem yokturNefisle mücadele sonu lose olmuşsun güzel gözlü hocam.
Büyük adamsın @Metings1905 bu cenderedende alnının akıyla çıktın@Metings1905 @Calypso13 @Golcümetin @TestoHaylan06 dostlar sizi alıyorum en başından beri buradasınız.
Misafirin olmuş olurum bi don ayarlarsın herhalde ordan bize hahchdİstanbul’a gel bi ara gidek veliefendiye donsuz çıkalım sonra bi aksiyon yaşayalım kdjdjskwak
GüzellikHocam arada kaynadin ama @Barrios kirven guzellik yapacağından suphem yoktur
Emine kim o da adam miBu listeyle mücadele etmek büyük şeref. Boş adam yok
Kesene bereket dost tahir mac soylesinde parayi 5 e katlayalim@Golcümetin @TestoHaylan06 @Calypso13 @Malatyali44 @Erhan2121 @butragueno @Marley @eminehawk @Metings1905 @tahir1603 @akin1996 @Barrios
Benim buyurEmine kim o da adam mi
Hersey yarın belli olucak kardesım andjajajskskaMisafirin olmuş olurum bi don ayarlarsın herhalde ordan bize hahchd
Ucaktakı adam ıyı kurtulduBüyük adamsın @Metings1905 bu cenderedende alnının akıyla çıktın
Ücretsiz vermiyoruz o devir bittiKesene bereket dost tahir mac soylesinde parayi 5 e katlayalim