- 9,371
- 13,490
- 113
Sağlık olsun dost
Sağlık olsun dost
Bol bol şanslar dost@KUMARBAZ1982 dayım sağolsun bizi unutmadı.
Muhabbetimiz şen olşun.
@Malatyali44 bol bol dua alalım Arif efendi
Nasipte yokmuş dost elbet bir günSağlık olsun bitti atamadılar. Mendebur zaragozanin oyununa geldik
Ben hala rol başlamadı santra için Erhani bekliyorsunuz sandımSenin de nefesin tükendi bu aralar dost heralde çizgiden çıktı top
Zar agozayi nasıl farketmedin dost. Zar diye başlıyor, nasıl ilgini çekmedi şaşırdım. Maneviyatında gelişme var demek kiBen hala rol başlamadı santra için Erhani bekliyorsunuz sandım
Ben dostlarımı öyle yormam 3+5 adım tek adımda yatar işi muhabbete çeviririmBen hala rol başlamadı santra için Erhani bekliyorsunuz sandım
Kuponu görmedim ki valla, 150 TL haftalık aldım 6x çevrim 5* çekim.Zar agozayi nasıl farketmedin dost. Zar diye başlıyor, nasıl ilgini çekmedi şaşırdım. Maneviyatında gelişme var demek ki
Beraberliğe bas gitsin Zara 😂Kuponu görmedim ki valla, 150 TL haftalık aldım 6x çevrim 5* çekim.
Spor malesef inan basmistim şimdiyeBeraberliğe bas gitsin Zara 😂

Çoktan sweette patlattım dost 😂@vurucu999 surinama 7.5 üst koysana kayıp bonusunuEkli dosyayı görüntüle 874006
Zarin gelme ihtimali daha guvvetli@vurucu999 surinama 7.5 üst koysana kayıp bonusunuEkli dosyayı görüntüle 874006
İşin kötüsü Braga çifte şans alacaktım millet bana sover diye almadım luahuua inaallah kaybederBenim Porto’ya mı kaldık şimdi
Hasimin bas dedigi Kayıp bonusu da 3k sanki 😂 😂Çoktan sweette patlattım dost 😂
Ben valla 10kda bassam öyle basıyorum 😂😂Hasimin bas dedigi Kayıp bonusu da 3k sanki 😂 😂
30 u neye bassan zaten buhar olur dost
Ben genelde sweette tek atmayı seviyorum dost acısız ölüm tercih ediyoeumHasimin bas dedigi Kayıp bonusu da 3k sanki 😂 😂
30 u neye bassan zaten buhar olur dost
Zaman israfı zaten dost. 50 kuruştan big bonanza mi cevireceksinBen genelde sweette tek atmayı seviyorum dost acısız ölüm tercih ediyoeum