- 9,393
- 13,514
- 113
Batmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
Geldimmmmm 😁Batmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
Artik diyecek bişey bulamıyorum valla bol şans ama etmezBatmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
BolsansBatmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
HgGeldimmmmm 😁
KazanicazArtik diyecek bişey bulamıyorum valla bol şans ama etmez
HgBolsans
Hedef için bi 5 oran ile başla dost. Bol şanslarin olsunBatmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
10 kere üst üste kazanicaz dost bir oku üfle çok seridenHedef için bi 5 oran ile başla dost. Bol şanslarin olsun
Hastasina 1.kuponÇita gibi olucaz bu rollingte 1 Ekli dosyayı görüntüle 869106
Yazık olmuş 400 turk lirasına dost puahaBatmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
Seyret tekrarı yok bu rollinginYazık olmuş 400 turk lirasına dost puaha
gönder gelsin 😁Seyret tekrarı yok bu rollingin
Terstakla gir gates 1000 e 47 bas 47 ye 1000x atsın çek paranıBatmak için açılan bir rolling daha. Reşatımı tek bırakmayalım
Hayallerde güzeldi cihanım keşke yasansaydiTerstakla gir gates 1000 e 47 bas 47 ye 1000x atsın çek paranı
Doktora gittim geçen akciğer grafisi çektiler. Maden de mi çalışıyorsun dedi yok üfürükcüyüm dedim. Fazla üfleme dedi. Yoksa nefesim tesirlidir bilirsin.10 kere üst üste kazanicaz dost bir oku üfle çok seriden
Uflemedin yattık hemen dost. Olsun dostlarımızin canı sağolsunDoktora gittim geçen akciğer grafisi çektiler. Maden de mi çalışıyorsun dedi yok üfürükcüyüm dedim. Fazla üfleme dedi. Yoksa nefesim tesirlidir bilirsin.
Adim 3den sonra gelsekÇita gibi olucaz bu rollingte 1 Ekli dosyayı görüntüle 869106